Επίσκεψη Δ. Γερογιάννη στους υπότροφους Μηχανικούς του 2ου Προγράμματος Υποτροφιών της AEGEAN

Κοντά στους υπότροφους Μηχανικούς του 2ου Προγράμματος Υποτροφιών της AEGEAN βρέθηκε ο CEO της αεροπορικής εταιρείας, Δημήτρης Γερογιάννης.

Ο κ. Γερογιάννης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπότροφους Μηχανικούς για την εμπειρία τους στο πρόγραμμα εκπαίδευσης που ακολουθούν στη σχολή, αλλά και το πως ονειρεύονται τα επόμενα βήματά τους στην AEGEAN

και στον κλάδο γενικότερα.

Το 2ο Πρόγραμμα Υποτροφιών Εκπαίδευσης Μηχανικών αεροσκαφών της AEGEAN, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη προσφέροντας σε 40 υπότροφους τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της πλήρους εκπαίδευσής τους για την απόκτηση του Επαγγελματικού Πτυχίου Κατηγορίας Β1.1 (Part-66 Aircraft Maintenance License), καλύπτοντας το 50% της αξίας των διδάκτρων που απαιτούνται για τη φοίτησή τους.

Η φοίτηση στη σχολή θα έχει διάρκεια 24 μήνες με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε αεροσκάφη, αλλά και εργαστήρια στην Τεχνική Βάση της AEGEAN από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και έμπειρα στελέχη του Olympic Air Maintenance Training Organization.

Αμέσως μετά την επιτυχή φοίτηση και απόκτηση του πτυχίου τους, οι απόφοιτοι θα ενταχθούν στην “οικογένεια” της Aegean Airlines, για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην Τεχνική Βάση της.

Το άρθρο Επίσκεψη Δ. Γερογιάννη στους υπότροφους Μηχανικούς του 2ου Προγράμματος Υποτροφιών της AEGEAN εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα