Επένδυση 16 εκατ. λέι για την ψηφιοποίηση του ταχυδρομείου της Ρουμανίας

Το ταχυδρομείο της Ρουμανίας (Poșta Română) προχωρά στην προμήθεια σύστημα ERP, «γεγονός που σηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην ψηφιακή εξέλιξη της εταιρείας».

Σύμφωνα με την Poșta Română, «η εφαρμογή του συστήματος ERP θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο η ταχυδρομική υπηρεσία διαχειρίζεται τις εσωτερικές της διαδικασίες, φέρνοντάς της πολύ πιο κοντά στην αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των σχεδόν 8 εκατομμυρίων πελατών μας. Το σύστημα αυτό θα μειώσει σημαντικά

τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για τις διοικητικές δραστηριότητες, αποτελώντας πρόσθετη βοήθεια για τους περίπου 21.000 εργαζόμενους».

Σε δηλώσεις του, ο Valentin Ștefan, γενικός διευθυντής της Poșta Română σχολίασε: «Η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος τύπου ERP θα συμβάλει τόσο στον εκσυγχρονισμό της τεχνολογικής υποδομής της εταιρείας όσο και στον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο συμβάλλουμε στην ψηφιακή οικονομία της Ρουμανίας. Δεν θα σταματήσουμε εδώ».

Να σημειωθεί ότι, η Posta Romana είναι κρατική υπηρεσία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών της Ρουμανίας και αποτελεί μοναδικό προμηθευτή Καθολικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας στη χώρα.

Το άρθρο Επένδυση 16 εκατ. λέι για την ψηφιοποίηση του ταχυδρομείου της Ρουμανίας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ependysi-16-ekat-lei-gia-tin-psifiopoiisi-tou-tachydromeiou-tis-roumanias.htm
Τυχαία Θέματα