Επενδύει περαιτέρω στην ηλεκτροκίνηση η Australia Post. Παραγγελία 1.000 ηλεκτρικών τρίκυκλων διανομής

Να καταστεί ο μεγαλύτερος operator στόλου ηλεκτρικών οχημάτων επιθυμεί το ταχυδρομείο της Αυστραλίας, το οποίο προχώρησε στην παραγγελία 1.000 ηλεκτροκίνητων τρίκυκλων διανομής (eDVs).

Σύμφωνα με τον Bob Black, διευθύνοντα σύμβουλο της Australia Post, τα 1.000 eDVs θα ενισχύσουν τον υπάρχοντα στόλο ηλεκτρικών οχημάτων και θα δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων για ταχυδρομικούς, πελάτες και περιβάλλον.

«Με τον όγκο των δεμάτων να αυξάνεται -κατά μέσο

όρο σχεδόν 10% ετησίως τα τελευταία 3 χρόνια– και τον όγκο των επιστολών να μειώνεται, πάντα αναζητούμε τρόπους για να διασφαλίσουμε ότι οι ταχυδρόμοι μας θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν σημαντικό και βιώσιμο ρόλο» συμπλήρωσε.

Κατά τον Black, τα εν λόγω οχήματα προσφέρουν πρόσθετη χωρητικότητα, έτσι ώστε οι ταχυδρόμοι να μπορούν να μεταφέρουν μεγαλύτερη ποσότητα δεμάτων απευθείας στην πόρτα του πελάτη και παράλληλα μπορούν να εκτελούν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η συλλογή αλληλογραφίας από τα κουτιά.

Όπως δήλωσε, «τα eDVs είναι ασφαλέστερα από την παραδοσιακή μοτοσικλέτα. Είναι ευκολότερο να βλέπουν στο δρόμο, να είναι πιο σταθερά, παρέχουν αυξημένη προστασία στον αναβάτη και χαμηλότερες ταχύτητες στο δρόμο, οι οποίες μειώνουν την έκθεσή τους σε συμβάντα και σοβαρά ατυχήματα.

Αρχίσαμε να δοκιμάζουμε τα eDVs το 2017 και από τότε τα έχουμε εντάξει σε όλες τις περιοχές. Έχουμε συνεργαστεί στενά με τους διανομείς μας για να γίνουν βελτιώσεις.

Επίσης, θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τη δέσμευσή μας να μειώσουμε τις εκπομπές άνθρακα κατά 25% μέχρι το 2020».

Να σημειωθεί ότι, η ανάπτυξη των επιπλέον 1.000 ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να ξεκινήσει από τον προσεχή Ιούνιο σε ολόκληρη τη χώρα.

Επίσης, η Australia Post θα κυκλοφορήσει επιπλέον 4.000 ηλεκτρικά ποδήλατα, φθάνοντας τα 5.980 την προσεχή τριετία.

The post Επενδύει περαιτέρω στην ηλεκτροκίνηση η Australia Post. Παραγγελία 1.000 ηλεκτρικών τρίκυκλων διανομής appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα