Επεκτείνεται στο εξωτερικό η SKY express. Πτήσεις προς Λάρνακα από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Επεκτείνεται στο εξωτερικό η SKY express, καθώς τα νέα αεροσκάφη που παρέλαβε, τα Airbus A320neo, της επιτρέπουν τη κάλυψη αρκετών ευρωπαϊκών και όχι μόνο προορισμών.

Από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, η Λάρνακα της Κύπρου γίνεται ο νέος προορισμός της εταιρείας.

Με απευθείας,

καθημερινές πτήσεις που σταδιακά θα φτάσουν τις τρεις ημερησίως και Airbus A320neo, η γραμμή ΑθήναΛάρνακα, όπως υποστηρίζει η εταιρεία «γίνεται η πιο ανταγωνιστική σύνδεση της ελληνικής αγοράς με την αντίστοιχη κυπριακή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, η εταιρεία θα ανακοινώσει κι άλλους προορισμούς εξωτερικού, όπως των Βρυξελλών.

Στην ανακοίνωσή της, η SKY express σημειώνει ότι «οι προσιτοί και άκρως ανταγωνιστικοί ναύλοι, οι προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες, οι ευέλικτες επιλογές ταξιδιού και το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”, έρχονται να καλύψουν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις κάθε κατοίκου ή επισκέπτη της Κύπρου.

Μένοντας πιστή στις αξίες που την κάνουν να πετά κάθε χρόνο ψηλότερα, η SKY express στηρίζει την ελληνική και κυπριακή κοινωνία σε μια δύσκολη περίοδο, ικανοποιώντας την ανάγκη του επιβατικού κοινού για ελκυστικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε ακόμη περισσότερους προορισμούς».

The post Επεκτείνεται στο εξωτερικό η SKY express. Πτήσεις προς Λάρνακα από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα