Ενισχύει την παρουσία της στον τομέα της ενέργειας, μέσω του “Green Hub”, η ιρλανδική An Post

Ισχυροποιεί την παρουσία της στον κλάδο της ενέργειας η ιρλανδική An Post, μέσω της αναβάθμισης της συνεργασίας της με τον πάροχο “πράσινης” ενέργειας SSE Airtricity.

Στο λανσάρισμα αυτής της νέας συνεργασίας βρέθηκε και ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Δικτύων Επικοινωνιών και Μεταφορών της χώρας, Eamon Ryan TD, καλωσορίζοντας τη δημιουργία του “Green Hub” όπου ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τρόπους για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας του.

Οι καταναλωτές, μέσω

του one-stop-shop θα έχουν δικαίωμα σε μια δωρεάν εκτίμηση οικίας, σε οικονομικά προσιτή χρηματοδότηση και σε μια υπηρεσία διαχείρισης έργων, γλιτώνοντας την ταλαιπωρία από την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας του.

Η νέα συνεργασία μεταξύ An Post και SSE Airtricity θα βελτιστοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία μετασκευής του σπιτιού, καθώς την καθιστά εύκολα προσβάσιμη είτε μέσω διαδικτύου, είτε μέσω ταχυδρομείων.

Αντίστοιχα, η SSE Airtricity θα διαχειρίζεται κάθε εργασία για λογαριασμό του πελάτη, ενώ η χρηματοδότηση του έργου θα διατίθεται μέσω «πράσινων δανείων» από την An Post Money.

Σύμφωνα με τον Eamon Ryan «στόχος της κυβέρνησης είναι να αναβαθμίσει ενεργειακά τουλάχιστον 500.000 σπίτια σε κλίμακα B2 έως το 2030», ενώ σημείωσε ότι «μέσω του Green Hub οι πελάτες θα κάνουν τα σπίτια τους πιο ζεστά και πιο ενεργειακά αποδοτικά, θα μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Θέλουμε να κάνουμε την Ιρλανδία ηγέτη στο κομμάτι αυτό, αναπτύσσοντας καινοτόμους τρόπους για την πραγματοποίηση αναβαθμίσεων, τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας».

The post Ενισχύει την παρουσία της στον τομέα της ενέργειας, μέσω του “Green Hub”, η ιρλανδική An Post appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα