Εγκαινιάστηκε η “αερογέφυρα” Αθήνας – Σιγκαπούρης από τη Scoot. Video από το Dreamliner

Μετά την Emirates και το δρομολόγιο Ντουμπάι – ΑθήναΝέα Υόρκη, η Scoot αποτελεί το δεύτερο big deal του «Ελ. Βενιζέλος».

Με στόχο την κάλυψη ολοένα και περισσότερων μακρινών προορισμών και την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητάς του, το αεροδρόμιο της Αθήνας

κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Scoot, η οποία διεξάγει 4 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Αθήνας, εγκαινιάζοντας σήμερα το σχετικό δρομολόγιο.

Η Scoot, η οποία αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Singapore Airlines, αποσκοπεί στην μετατροπή της Αθήνας, σε σημείο εισόδου για την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά, με στόχο την τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ασίας / Ειρηνικού και Ευρώπης.

Η πτήση με κωδικό TZ702 από Σιγκαπούρη προς Αθήνα αναχωρεί στις 02.00 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στην Αθήνα στις 08.30.

Η πτήση με κωδικό TZ701 από Αθήνα προς Σιγκαπούρη απογειώνεται στις 12.00, με άφιξη στη Σιγκαπούρη στις 04.25 της επόμενης μέρας. Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα εξυπηρετείται από τα ολοκαίνουργια Boeing 787-8 Dreamliners της Scoot, τα οποία είναι εξοπλισμένα με οκτώ κουκέτες πληρώματος και με 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.

The post Εγκαινιάστηκε η “αερογέφυρα” Αθήνας – Σιγκαπούρης από τη Scoot. Video από το Dreamliner appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα