Δυσαρέσκεια μεγαλομετόχων για τους χειρισμούς της διοίκησης της Royal Mail

Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε μεγαλομέτοχος των Βρετανικών Ταχυδρομείων (Roayl Mail) προς την διοίκηση της επιχείρησης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του City A.M.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό συνέπεσε με την υποχώρηση της τιμής της εταιρείας κατά 14%, την περασμένη Δευτέρα, όταν το φως της δημοσιότητας είδαν εκτιμήσεις αναλυτών που έκαναν λόγο για μείωση κερδοφορίας.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της City A.M.,

η δυσαρέσκεια του μετόχου -ο οποίος ανήκει στους 10 μεγαλύτερους της εταιρείας- έγκειται στους χειρισμούς της διοίκησης στο θέμα του συνταξιοδοτικού. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «υπάρχει απογοήτευση, καθώς η συμφωνία με τα συνδικάτα για το συνταξιοδοτικό μας παρουσιάστηκε ως ένα win-win deal».

Υπενθυμίζεται ότι, η συμφωνία που επετεύχθη τον περασμένο Φεβρουάριο περιελάμβανε μεταξύ άλλων αύξηση μισθών 5% για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

Σύμφωνα με τον Russ Mold, διευθυντή επενδύσεων στην AJ Bell, ο Rico Back κληρονόμησε μια «καυτή πατάτα» από τη Moya Greene.

«Η Moya Greene μπορεί να είχε υπολογίσει σωστά την έξοδο της (σ.σ. από τη Royal Mail)» είπε, συμπληρώνοντας ότι ο R. Back «κληρονόμησε ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο θα πρέπει να φανεί άξιος των περιστάσεων και να πετύχει τους στόχους παραγωγικότητας».

Β. Βεγιάζη

The post Δυσαρέσκεια μεγαλομετόχων για τους χειρισμούς της διοίκησης της Royal Mail appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα