Δεκτά ως τις 31 Μαρτίου τα πιστοποιητικά κυκλοφορίας A.TR που εκδίδονται από Τουρκία

Παρατάθηκε η αποδοχή πιστοποιητικών κυκλοφορίας A.TR, που εκδίδονται από την Τουρκία, τα οποία φέρουν στη θέση 4 αυτών την έκφραση «European Economic Community» αντί για «European Community», σύμφωνα με την ΑΑΔΕ.

Η ανακοίνωση

«Με το υπ’ αριθ. ΔΔΘΕΚΑ Β 1083399 ΕΞ2023 / 28-6-2023 έγγραφό μας, σας είχαμε ενημερώσει μεταξύ άλλων ότι τα πιστοποιητικά κυκλοφορίας A.TR που εκδίδονται από την Τουρκία, τα οποία φέρουν στη θέση 4 αυτών την έκφραση «European Economic Community» αντί για «European Community»,

θα πρέπει να γίνονται δεκτά το αργότερο μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024.

Κατόπιν της από 3-1-2024 ενημέρωσης από την αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δόθηκε παράταση και τα εν λόγω πιστοποιητικά με την έκφραση «European Economic Community» στη θέση 4, θα πρέπει να γίνονται δεκτά το αργότερο, μέχρι την 31 Μαρτίου 2024.

Οι επαγγελματικοί φορείς προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται όπως μεριμνήσουν για την σχετική ενημέρωση των μελών τους».

Το άρθρο Δεκτά ως τις 31 Μαρτίου τα πιστοποιητικά κυκλοφορίας A.TR που εκδίδονται από Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
dekta-os-tis-31-martiou-ta-pistopoiitika-kykloforias-atr-pou-ekdidontai-apo-tourkia.htm
Τυχαία Θέματα