Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Τετάρτη 16 Ιουνίου. Απεργούν οι εργαζόμενοι

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 16 Ιουνίου αποφάσισαν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, διαμαρτυρόμενοι για το εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται εκείνη την ημέρα στη Βουλή.

Σύμφωνα

με ανακοίνωση των εργαζομένων, «κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας και όλοι μαζί ενωμένοι διαδηλώνουμε ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο, που μόνο στόχο έχει να ισοπεδώσει τα κεκτημένα των εργαζομένων.
Έτσι, την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 ημέρα ψήφισης του αντεργατικού νομοσχεδίου στη Βουλή, συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις του ΕΚΑ και των Σωματείων και πραγματοποιούμε 24ωρη Απεργία
Καλούμε όλους και όλες να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, στις 6μ.μ. έξω από την Βουλή, στην πλ. Συντάγματος».

Υπενθυμίζεται ότι, την ίδια ημέρα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας με τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Επίσης, δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας, λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που προκήρυξε η ΠΕΝΕΝ.

The post Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Τετάρτη 16 Ιουνίου. Απεργούν οι εργαζόμενοι appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα