Η DB Schenker επενδύει στην κροατική εταιρεία ρομποτικής και λύσεων AI Gideon Brothers

Η DB Schenker προχωρά σε επένδυση 31 εκατ. δολαρίων στην κροατική εταιρεία ρομποτικής και λύσεων AI Gideon Brothers.

Με την επένδυση αυτή, η εταιρεία θα συμβάλει στην επιτάχυνση της διείσδυσης των αυτόνομων ρομπότ (AMR) που βασίζονται στην όραση AI & 3D της Gideon Brothers. Η τεχνολογία εφαρμόζεται ήδη στην αποθήκη της DB Schenker στη Λειψία της Γερμανίας.

«Αυτή η επένδυση στην ανάπτυξη

αυτόνομων φορητών ρομπότ αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη φιλοδοξία της DB Schenker να είναι ο πρωτοπόρος στην καινοτομία», δήλωσε ο Xavier Garijo, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τη Διαχείριση Logistics της DB Schenker.

«Η συνεργασία μας με την Gideon Brothers διασφαλίζει την πρόσβασή μας σε κορυφαία ρομποτική και έξυπνες λύσεις χειρισμού υλικών για την εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η μέχρι σήμερα συνεργασία με την Gideon Brothers έχει δείξει περιπτώσεις πραγματικής χρήσης σε εισερχόμενες και εξερχόμενες διαδικασίες εντός του περιβάλλοντος της αποθήκης.

Βλέπουμε επίσης ευρύτερες εφαρμογές και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που μας προσφέρει αυτή η τεχνολογία στη δημιουργία της «Αποθήκης του Μέλλοντος» για τους πελάτες μας», συμπλήρωσε. Σημειώνεται ότι ο κ. Garijo θα γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Gideon Brothers.

The post Η DB Schenker επενδύει στην κροατική εταιρεία ρομποτικής και λύσεων AI Gideon Brothers appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα