ΑΒΑΞ: Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτει ο Όμιλος

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων περί απεργιών στη γραμμή 4 του Μετρό, ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανακοίνωσε ότι:

«Διαχρονική προτεραιότητα για τον Όμιλο ΑΒΑΞ, που έχει συνδεθεί στην ιστορία του με τα σημαντικότερα έργα υποδομής της χώρας, αποτελεί η έγκαιρη, ασφαλής και άρτια ολοκλήρωσή τους, και εν προκειμένω του έργου της Γραμμής 4 του Μετρό

της Αθήνας, που είναι σήμερα το μεγαλύτερο δημόσιο έργο που υλοποιείται στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα έργο υψηλής τεχνογνωσίας και ιδιαιτέρως αυξημένων απαιτήσεων.

Οι υποχρεώσεις της εταιρίας τηρούνται απαρέγκλιτα και κατά γράμμα, βάσει της δέσμευσής της στα συλλογικά όργανα στα οποία συμμετέχει και έτσι όπως απορρέουν από τη συλλογική σύμβαση εργασίας, η οποία ισχύει έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων, τηρούνται οι πιο αυστηρές προδιαγραφές για τέτοιας κλίμακας έργα, χωρίς την παραμικρή έκπτωση, στις περισσότερες από 2 εκατομμύρια εργατοώρες που έχουν ήδη συμπληρωθεί κατά την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου.

Ο Όμιλος ΑΒΑΞ, με πάνω από 2.500 εργαζόμενους, ουδέποτε έχει κρύψει ότι το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτει και αναγνωρίζει τον καταλυτικό του ρόλο προκειμένου να φέρει εις πέρας τα έργα που έχει αναλάβει, στα 40 χρόνια δραστηριοποίησής του στην Ελλάδα.

Η δέσμευσή του παραμένει ισχυρή. Συνεχίζει να εργάζεται συστηματικά παραμένοντας σε ανοικτό διάλογο με τους εργαζόμενους».

Το άρθρο ΑΒΑΞ: Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτει ο Όμιλος εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
avax-to-anthropino-kefalaio-einai-oti-pio-polytimo-diathetei-o-omilos.htm
Τυχαία Θέματα