Αποθήκες 48.000 τ.μ. σε logistics center 120 στρεμμάτων θα κατασκευάσουν ΟΛΠ / Cosco

Εντός του πρώτου εξαμήνου αναμένεται ΟΛΠ και Cosco να εκκινήσουν, μεταξύ άλλων, τις εργασίες για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου logistics center στην περιοχή του ΟΔΔΥ, ύψους 35 εκατ., σε συνολική έκταση 120 στρεμμάτων.

Στο εν λόγω logistics

center, θα κατασκευαστούν αποθήκες 48.000 τ.μ., οι οποίες θα εξυπηρετούνται από υπόγεια κλειστή οδική σύνδεση του εμπορικού λιμανιού με την περιοχή του ΟΔΔΥ, επεκτείνοντας χωροταξικά την ελεύθερη ζώνη.

Το έργο αυτό προστίθεται στους χώρους logistics που διαθέτει ήδη ο ΟΛΠ, όπως τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων που στεγάζει την κόκκινη αποθήκη της θυγατρικής της Cosco, Piraeus Consolidation & Distribution Center (PCDC).

Με τα δύο κέντρα logistics, ο ΟΛΠ αποκτά πρόσθετο ζωτικό χώρο, ώστε να φιλοξενήσει την επιδιωκόμενη αύξηση της σχετικής δραστηριότητας που αναμένεται να φέρει και η ολοκλήρωση του δυτικού τμήματος του προβλήτα ΙΙΙ, αλλά και η καλύτερη αξιοποίηση του προβλήτα Ι και του car terminal.

Φ. Φωτ.

The post Αποθήκες 48.000 τ.μ. σε logistics center 120 στρεμμάτων θα κατασκευάσουν ΟΛΠ / Cosco appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα