ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΔΕΛΤΑ 4 αλλάζει και πάλι «χέρια», από την Ten Brinke στη Premia Properties

Αλλάζει και πάλι «χέρια» η εταιρεία logistics ΔΕΛΤΑ 4. Τον Νοέμβριο του 2020 ανακοινώθηκε ότι η ΔΕΛΤΑ 4 και οι εγκαταστάσεις της εξαγοράστηκαν από τον όμιλο εταιρειών Ten Brinke, με την Seagull να αναλαμβάνει την επιχειρησιακή λειτουργία της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metaforespress.gr, η ΔΕΛΤΑ 4 οδεύει από την Ten Brinke στη

Premia Properties, μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου την οποία θα καλύψει η δεύτερη.

Η ΔΕΛΤΑ 4 αποτελεί γνωστή εταιρεία logistics, με κτήριο προδιαγραφών Z3, με στεγασμένη επιφάνεια 22.500 τ.μ. και γραφειακούς χώρους 1.500 τ.μ., που βρίσκονται στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Το 2019, η εταιρεία ΔΕΛΤΑ 4 εμφάνισε κύκλο εργασιών 1,3 εκατ. ευρώ από 1,2 εκατ. ευρώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά και προ φόρων ζημίες 7,1 εκατ. ευρώ από ζημίες 47,4 χιλ. ευρώ το 2018.

Μετά την ιδιωτικοποίηση του λιμένα Θεσσαλονίκης και την ενίσχυση των εμπορευματικών ροών προς και από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τις “αντιστάσεις” που επέδειξαν οι εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics την περίοδο της πανδημίας, οι προοπτικές ανάπτυξης της ΔΕΛΤΑ 4 φαντάζουν ισχυρότερες.

Φώτης Φωτεινός 

The post ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΔΕΛΤΑ 4 αλλάζει και πάλι «χέρια», από την Ten Brinke στη Premia Properties appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα