Αποχώρησε από την προεδρία της ΠΟΣΤ ο Γ. Βασιλόπουλος έπειτα από 14 χρόνια

Έπειτα από 14 χρόνια θητείας στην προεδρία της ομοσπονδίας των εργαζομένων των ΕΛΤΑ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΤ, Γιώργος Βασιλόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει.

Η ΠΟΣΤ διεξήγαγε, πριν από λίγες ημέρες, πανελλαδικό συνέδριο (πρώτη αναδείχτηκε η ΠΑΣΚΕ, καταλαμβάνοντας το 57,16% των εδρών) και έπειτα από την εκλογική διαδικασία, συνεδρίασε το νέο διοικητικό

συμβούλιο. Νέος πρόεδρος τοποθετήθηκε ο πρώην γενικός γραμματέας, Ηλίας Μπακέλλας.

Η διαδικτυακή ανακοίνωση της ΠΟΣΤ

Συνεδρίασε την, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Τ., όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογικές διαδικασίες του 35ου Εκλογοαπολογιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης τη συγκρότηση των νέων οργάνων.

Με βάση το καταστατικό, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από 35 μέλη, εξέλεξε τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή και το Προεδρείο.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΤ Γιώργος Βασιλόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του, μετά από 14 σχεδόν χρόνια επιτυχημένης θητείας.

Απερχόμενε Πρόεδρε σε ευχαριστούμε, από καρδιάς, για τη μεγάλη σου προσφορά στο Συνδικάτο και στους εργαζόμενους όλα αυτά τα χρόνια, για τη αγωνιστικότητα, τη συνέπεια, τη μαχητικότητα και τη γενναιοδωρία σου. Είναι σίγουρα φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν το έργο σου. Νέος Πρόεδρος της ΠΟΣΤ αναλαμβάνει ο Ηλίας Μπακέλλας.

Αναλυτικά η νέα Εκτελεστική Επιτροπή, που ψηφίστηκε ομόφωνα και από τα 13 μέλη της, είναι:

ΜΠΑΚΕΛΛΑΣ ΗΛΙΑΣ – ΠρόεδροςΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΝΙΑ – Γενική ΓραμματέαςΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Α΄ ΑντιπρόεδροςΠΑΠΑΔΩΡΟΘΕΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Β΄ ΑντιπρόεδροςΚΟΥΜΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – Γραμ. ΟικονομικούΚΛΗΡΟΝΟΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – Γραμ. Διεθνών ΣχέσεωνΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – Γραμ. Οργανωτικού, Τύπου & Δημοσίων ΣχέσεωνΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜέλοςΜΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Γραμ. Ασφαλιστικού – Αλληλεγγύης & Κοινωνικών ΥποθέσεωνΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΪΟΣ – Αναπλ. Γεν. Γραμματέας   ΠΑΛΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ – Γραμ. Εκπαίδευσης & Τεκμηρίωσης   ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ – Γραμ. Πολιτισμού & Παραθεριστικών ΚέντρωνΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ ΤΑΣΟΣ – Αναπλ. Γραμ. Οικονομικού

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή, αμέσως μετά τη συγκρότηση της και σε συνέχεια τον αποφάσεων του Συνεδρίου, απέστειλε στη διοίκηση των ΕΛΤΑ την πρόταση της για τη νέα Συλλογική Σύμβαση με την ακόλουθη εξώδικη δήλωση – απάντηση, με την οποία την καλεί σε συνάντηση για διαπραγματεύσεις την προσεχή Τρίτη, 13 Οκτώβρη, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

The post Αποχώρησε από την προεδρία της ΠΟΣΤ ο Γ. Βασιλόπουλος έπειτα από 14 χρόνια appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα