Δήλωση Ν. Παππά – Μ. Κάτση για το μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στο μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ν. Παππάς, ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Μ. Κάτσης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Γιαννούλης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, το online

πληροφοριακό σύστημα καταχωρήσεων αδειών οδήγησης και αδειών κυκλοφορίας (G-link) του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Αυτοκινητιστές και οδηγοί υπόκεινται σε ταλαιπωρία χωρίς τέλος για μια μεταβίβαση αυτοκινήτου, για μια ανανέωση ή αντικατάσταση διπλώματος, για μια έκδοση άδειας κυκλοφορίας.

Η κυβέρνηση της δήθεν «ψηφιακής επανάστασης» συνεχίζει να τους εμπαίζει, εκδίδοντας εγκύκλιο για χειρόγραφη καταγραφή των διαδικασιών ώστε να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Οι κύριοι Καραμανλής, Πιερρακάκης και Κεφαλογιάννης οφείλουν ολοκληρώσουν άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες αναβάθμισης του συστήματος, όπως είχαν εκκινήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα. Κάθε καθυστέρηση μάς κάνει καχύποπτους για πιθανό σχέδιο μοιράσματος «δουλειών» σε «ημετέρους».

The post Δήλωση Ν. Παππά – Μ. Κάτση για το μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα