Πουλά τις δραστηριότητές της και αποχωρεί από τη Ρωσία η Nissan

Σηματοδοτώντας την επικείμενη έξοδο της από την ρωσική αγορά, η Εκτελεστική Επιτροπή της Nissan ενέκρινε την πώληση των δραστηριοτήτων της στη χώρα στο NAMI, το Κεντρικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης Αυτοκινήτων και Κινητήρα.

Η πώληση θα σηματοδοτήσει την πώληση όλων των δραστηριοτήτων της Nissan στη Ρωσία υπό τη νομική οντότητα Nissan

Manufacturing Russia LLC (NMGR) στο NAMI για μελλοντικά projects που άπτονται του τομέα των επιβατικών οχημάτων. Αυτό καλύπτει τις εγκαταστάσεις παραγωγής και Έρευνας & Ανάπτυξης της Nissan στην Αγία Πετρούπολη και το κέντρο πωλήσεων και μάρκετινγκ στη Μόσχα, το οποίο θα λειτουργεί με νέο όνομα.

Η σημερινή ανακοίνωση ακολουθεί την αναστολή από τον Μάρτιο των εργασιών ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην συγκεκριμένη αγορά. Υπό τη νέα ιδιοκτησία οντότητα NMGR, όλοι οι εργαζόμενοι της Nissan στη Ρωσία θα έχουν εξασφαλισμένη 12μηνη απασχόληση.

Η πώληση αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες μετά από εγκρίσεις από τις αρμόδιες Αρχές. Οι όροι της πώλησης θα δώσουν στη Nissan τη δυνατότητα να εξαγοράσει την οντότητα και τις δραστηριότητές της εντός των επόμενων 6 ετών.

Η Nissan θα έχει εφάπαξ αρνητικό αντίκτυπο περίπου 100 δισ. γιεν από αυτή την έξοδο, ωστόσο θα διατηρήσει την καθοδήγησή της για ολόκληρο το έτος.

«Εκ μέρους της Nissan, ευχαριστώ τους Ρώσους συναδέλφους μας για τη συμβολή τους στην επιχείρηση εδώ και πολλά χρόνια. Αν και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε στην αγορά, βρήκαμε την καλύτερη δυνατή λύση για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους μας», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida.

The post Πουλά τις δραστηριότητές της και αποχωρεί από τη Ρωσία η Nissan appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Αποχωρεί, Ρωσία, Nissan, Πουλά, NAMI,apochorei, rosia, Nissan, poula, NAMI