Στο +6% τα δέματα για τη Royal Mail στο 9μηνο. Καθοδική η πορεία (-5%) των επιστολών

Άνοδο της τάξης του 6% πέτυχε η Royal Mail στα δέματα, κατά τους πρώτους εννέα μήνες της χρήσης που έληξε στις 24 Δεκεμβρίου, εν αντιθέσει με το κομμάτι του επιστολικού ταχυδρομείου όπου σημειώθηκε πτώση 5%.

Το πραγματικό “αστέρι” του βρετανικού Ομίλου είναι η ευρωπαϊκή επιχείρηση παράδοσης δεμάτων GLS, όπου τα έσοδα και οι όγκοι αυξήθηκαν κατά 10%.

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο που κυκλοφόρησε, η Moya Greene, διευθύνουσα σύμβουλος των Βρετανικών Ταχυδρομείων, σχολιάζει ότι «Πετύχαμε καλή απόδοση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, χάρη στη σκληρή δουλειά και

την αφοσίωση των ανθρώπων μας.

Παραμένουμε No1 στο κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω των σημαντικών επενδύσεών μας για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Ο όγκος δεμάτων κατά τους εννέα μήνες αυξήθηκε κατά 6%, ενώ μόνο κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου διαχειριστήκαμε περί τα 149 εκατομμύρια δέματα.

Οι επιδόσεις στο επιστολικό ταχυδρομείο ήταν καλύτερες του αναμενόμενου, με τον όγκο επιστολών ωστόσο να μειώνεται κατά 5%.

Η GLS παρουσίασε ισχυρές επιδόσεις με όγκους και έσοδα άνω του 10%.

Συνολικά, τα έσοδα του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 2%».

Σύμφωνα με τη Greene, βάσει της μέχρι τώρα εικόνας της Royal Mail, εκτιμάται ότι το έτος θα «κλείσει» με θετικό πρόσημο.

The post Στο +6% τα δέματα για τη Royal Mail στο 9μηνο. Καθοδική η πορεία (-5%) των επιστολών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα