Διαγωνισμό για τη διανομή επιστολών καθολικής υπηρεσίας διενεργεί η Posti

Στην προκήρυξη διαγωνισμού προχωρά η Posti για την πενθήμερη διανομή επιστολών καθολικής υπηρεσίας (επιστολές και ταχυδρομικές κάρτες εφοδιασμένες με γραμματόσημο ή άλλη μέθοδο πληρωμής σε μετρητά) σε περιοχές που δεν καλύπτονται από τη διανομή εφημερίδων νωρίς το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία αρχής γενομένης από τις 22 Ιανουαρίου ως τις 28 Φεβρουαρίου. Ο διαγωνισμός θα καλύψει πάνω από συνολικά 1.700 περιοχές.

Σύμφωνα με το νέο ταχυδρομικό νόμο της Φινλανδίας, ο οποίος τίθεται σε ισχύ

από τον προσεχή Ιούλιο, η Posti οφείλει να προκηρύξει διαγωνισμό για την πενθήμερη διανομή επιστολών καθολικής υπηρεσίας σε περιοχές που δεν καλύπτονται από τη διανομή εφημερίδων νωρίς το πρωί, όπως έχει συμφωνηθεί εμπορικά.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι η εισαγωγή νέων δραστηριοτήτων διανομής σε αραιοκατοικημένες περιοχές.

Όπως σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της Posti και υπεύθυνος για τη διαδικασία, Kaj Kulp, «Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε μια πρόσκληση υποβολής προσφορών για την παροχή επιστολών καθολικής υπηρεσίας βάσει του νέου ταχυδρομικού νόμου.

Η διαδικασία προμήθειας έχει ανατεθεί στην Posti και θέλουμε να εκτελέσουμε αυτό το έργο με διαφάνεια και αμεροληψία. Θα αναπτύξουμε περαιτέρω τη διαδικασία στο μέλλον με βάση των όσων θα μάθουμε και την εμπειρία που θα αποκομίσουμε».

Ήδη, η Posti ήδη προχωρήσει στο outsourcing μέρος των διανομών και των μεταφορών της σε περισσότερους από 600 επιχειρηματίες και εταιρείες.

Σημειωτέον, απασχολεί πάνω από 600 υπεργολάβους στις υπηρεσίες παράδοσης και μεταφοράς ταχυδρομείου. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μικρές εταιρείες, ενώ ο ετήσιος όγκος του outsourcing της Posti ανέρχεται σε περίπου 200 εκατ. ευρώ.

The post Διαγωνισμό για τη διανομή επιστολών καθολικής υπηρεσίας διενεργεί η Posti appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα