Άνω του 1 εκατ. τα ανασφάλιστα οχήματα. Λάθη στα ειδοποιητήρια

Άνω του 1 εκατ. υπολογίζονται τα ανασφάλιστα οχήματα, σύμφωνα με έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η οποία προχώρησε σε διασταύρωση του συνόλου οχημάτων που κυκλοφορούν και όσων έχουν ασφαλιστική κάλυψη από τις 6 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 1,151 εκατομμύρια πιθανώς ανασφάλιστα οχήματα, οι κάτοχοι των οποίων ενημερώθηκαν με ηλεκτρονικό μήνυμα και στο Taxisnet.

Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των κατόχων από

τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ιδιοκτήτες καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να πληρώσουν πρόστιμο 250 ευρώ.

Λάθη στα ειδοποιητήρια

Λάθη στα ειδοποιητήρια για τα πρόστιμα, σχετικά με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, παραδέχτηκε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το υπουργείο Mεταφορών δεν επικοινωνεί με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε ότι θα υπάρξει παρέμβαση για όσους έχουν πληρώσει τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου τους και τους ήρθε ειδοποιητήριο, αλλά και για όσους τα οχήματά τους έχουν κλαπεί ή καταστραφεί.

Όπως είπε ο υφυπουργός «θα πρέπει οι ιδιοκτήτες που έχουν λάβει ειδοποιητήριο, αλλά δεν έχουν αυτοκίνητο ή έχουν πληρώσει το ασφαλιστήριο, να προσκομίσουν εγγράφως τα αποδεικτικά στοιχεία στις υπηρεσίες του υπουργείου για να απαλλαγούν από το πρόστιμο».

The post Άνω του 1 εκατ. τα ανασφάλιστα οχήματα. Λάθη στα ειδοποιητήρια appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα