Αναζητείται αγοραστής για την βρετανική εταιρεία ταχυμεταφορών Yodel

Στο «τελικό στάδιο» των συνομιλιών για την επιλογή αγοραστή βρίσκεται η βρετανική εταιρεία παράδοσης δεμάτων Yodel, εν μέσω ανησυχιών για το μέλλον της καθώς εάν δεν βρεθεί λύση θα τεθεί υπό καθεστώς διαχείρισης.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Η εταιρεία, που απασχολεί περί τους 10.000 εργαζόμενους και ανήκει στην Barclay, τόνισε ότι οι συζητήσεις με τα «ενδιαφερόμενα

μέρη» ήταν συνεχείς και «εποικοδομητικές».

Νωρίτερα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sky μετέδωσε ότι η Barclay αναζητούσε επειγόντως αγοραστή για τη Yodel, με το The Delivery Group να είναι μεταξύ των πιθανών “μνηστήρων”.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι: «Το καλοκαίρι του 2023 προσλάβαμε Συμβούλους για να πραγματοποιήσουν μια πλήρη στρατηγική αναθεώρηση. Η εταιρεία συνέχισε να συνεργάζεται με τα ενδιαφερόμενα μέρη σχετικά με στρατηγικές επιλογές της Yodel και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτές οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, εποικοδομητικές και βρίσκονται στο τελικό στάδιο».

Να σημειωθεί ότι, η Yodel αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το 2023 παρέδωσε 191 εκατ. δέματα, πετυχαίνοντας αύξηση εσόδων της τάξης του 3,4%.

Το άρθρο Αναζητείται αγοραστής για την βρετανική εταιρεία ταχυμεταφορών Yodel εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
anaziteitai-agorastis-gia-tin-vretaniki-etaireia-tachymetaforon-yodel.htm
Τυχαία Θέματα