Αναβλήθηκαν οι 24ωρες απεργίες των ηλεκτρονικών μηχανικών εναέριας κυκλοφορίας 10, 11 και 12 Σεπτεμβρίου

Στην αναβολή των τριών επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών, που είχε προκηρύξει για την Δευτέρα 10/9/2018 έως και την Τετάρτη 12/9/2018, προχώρησε η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ) της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Όπως τονίζει η Ένωση, η απόφαση ελήφθη «ώστε να υπάρξει εκτενής αξιολόγηση του περιεχομένου των ΠΔ και ειδικότερα των θεσμικών, λειτουργικών και επιχειρησιακών επιπτώσεών τους στην Αεροναυτιλία.

Σε πρώτη ανάγνωση, παραμένουν ακόμη άλυτα σοβαρά προβλήματα και σε κάθε περίπτωση η οικονομική ασφυξία των επιχειρησιακών και όχι μόνο κλάδων

της Αεροναυτιλίας παραμένει και απειλεί την εύρυθμη λειτουργία μας».

Υπενθυμίζεται ότι, οι εργαζόμενοι ζητούν τη γνωστοποίηση των εφαρμοστικών Προεδρικών Διαταγμάτων, πριν την οποιαδήποτε προώθησή τους σε ΦΕΚ και την άμεση εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού ΠΕ4/ΤΕ4 Ηλεκτρονικών (ΗΜΑΕΚ), με κριτήρια εντοπιότητας, κυρίως για την στελέχωση των περιφερειακών αερολιμένων.

The post Αναβλήθηκαν οι 24ωρες απεργίες των ηλεκτρονικών μηχανικών εναέριας κυκλοφορίας 10, 11 και 12 Σεπτεμβρίου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα