Διπλασίασε στόλο και επιβάτες, το 2018, η Sky Express. Στους 32 οι προορισμοί εσωτερικού

Διπλασιασμό στόλου και επιβατών πέτυχε, το 2018, η Sky Express. H αεροπορική εταιρεία πρόκειται εφέτος να διακινήσει περισσότερο από 1 εκατ. επιβάτες, έναντι 500.000 επιβατών το 2017 και 170.000 επιβατών το 2016.

Σε αντιστοιχία, το 2018 διπλασίασε το στόλο αεροσκαφών, με την αγορά ιδιόκτητων αεροπλάνων, τύπου ATR, φτάνοντας τα 12 αεροσκάφη συνολικά.

«Το επιχειρησιακό

έργο της εταιρείας είναι κατά 70% αυξημένο, σε σχέση με πέρυσι. Η Sky Express διευρύνει διαρκώς το μερίδιο αγοράς της», αναφέρει, σε δήλωσή του στο metaforespress.gr, ο διευθύνων σύμβουλος Χάρης Μπότσαρης.

Σύμφωνα με την Sky Express, η εταιρεία διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη την χώρα.

Ήδη, μέσα στο 2018, η εταιρεία ανακοίνωσε 7 νέα δρομολόγια από την Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, Κεφαλονιά, Σάμο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Χανιά και Ιωάννινα, ενώ εξασφάλισε και την αποκλειστικότητα στις γραμμές Αθήνα – Κάλυμνος και ΘεσσαλονίκηΚέρκυρα.

Μάλιστα, στα δρομολόγια που πρόσφατα ενέταξε στο πρόγραμμα της και, σύμφωνα με διαθέσιμα στοιχεία, έχει αυξηθεί η επιβατική κίνηση των ανωτέρω προορισμών, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η ένταση του ανταγωνισμού δημιουργεί νέους επιβάτες.

Στην Κέρκυρα, η αύξηση ανέρχεται στο 25%, στην Κω ξεπερνά το 30%, στην Αλεξανδρούπολη το 25% και στην Κεφαλονιά το 40%.

Άξιο αναφοράς είναι ότι, τις 3 τελευταίες χρονιές, η εταιρεία βραβεύτηκε, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία».

Τέλος και σε επίπεδο εξυπηρέτησης, οι επιβάτες της Sky Express δικαιούνται δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή σε όλους τους ναύλους, ενώ όσοι αναχωρούν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν δωρεάν πρόσβαση στα VIP Lounges που διαθέτει η εταιρεία.

Φώτης Φωτεινός

The post Διπλασίασε στόλο και επιβάτες, το 2018, η Sky Express. Στους 32 οι προορισμοί εσωτερικού appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα