Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΤ για δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ

Την αντίθεσή της σε πρόσφατες δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ, Γρηγόρη Σκλήκα εξέφρασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ.).

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΤ

Είναι κανόνας ο επικεφαλής ενός μεγάλου οργανισμού να προσέχει ιδιαιτέρως τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα με τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ για τους εργαζόμενους που προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια

στο προσωπικό, δεν έδειξαν κάτι τέτοιο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσα δήλωσε ο κ. Σκλήκας για «αποθετήρια βαριεστημένων συνεργατών», για καταστήματα που δεν άνοιγαν γιατί οι υπάλληλοι φρόντιζαν τα χωράφια τους και για επί χρόνια απόντες από την εργασία τους, ήταν μια άστοχη τοποθέτηση, που δεν εννοούσε και έγινε μεταξύ «τύρου και αχλαδιού»…

Δε μπορούμε να διανοηθούμε ότι υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι για τη δεκαπενταετή σχεδόν κρίση που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ φταίνε οι εργαζόμενοι, που προοδευτικά υφίστανται τις συνέπειες των τραγικών πολιτικών και των ακόμα χειρότερων Διοικήσεων που πέρασαν το διάστημα αυτό.

Αναμένουμε από τον κ. Σκλήκα να ανασκευάσει όσα είπε και να δηλώσει ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες που τα ΕΛΤΑ έφτασαν σε αυτή την κατάσταση και του τονίζουμε με έμφαση ότι δεν είναι οι εργαζόμενοι.

Το άρθρο Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΤ για δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
anakoinosi-tis-ektelestikis-epitropis-tis-post-gia-diloseis-tou-diefthynontos-symvoulou-ton-elta.htm
Τυχαία Θέματα