ΠΟΣ – ΜΣΤ: Επιτέλους «δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΣ – ΜΣΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς) σχετικά με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: «Το όραμά μας, που είμαστε βέβαιοι ότι είναι και όραμα των απλών πολιτών σε όλο τον πλανήτη, για έναν κόσμο χωρίς εχθροπραξίες και αντιπαλότητες μεταξύ των λαών, δοκιμάζεται για άλλη μια φορά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Οι εικόνες που φτάνουν στους δέκτες μας από την περιοχή, προκαλούν εύλογα τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας, αφού βλέπουμε τα θύματα των εχθροπραξιών αλλά και αυτούς

που εκδιώκονται να είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν ασφάλεια για τους ίδιους και για τα παιδιά τους μακριά από τα σπίτια τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς καταγγέλλει τον ευτελισμό της ανθρώπινης ζωής και αξίας που λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καταδικάζει τις θηριωδίες που προκαλούν οι αντιμαχόμενες πλευρές και τάσσεται υπέρ του τερματισμού των εχθροπραξιών μέσω της διπλωματικής οδού και φυσικά τάσσεται υπέρ της λύσης των δυο κρατών, Ισραηλινών και Παλαιστινίων».

Το άρθρο ΠΟΣ – ΜΣΤ: Επιτέλους «δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία» εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
pos--mst-epitelous-doste-stin-eirini-mia-efkairia.htm
Τυχαία Θέματα