Αναγνώριση των προσπαθειών του Χ. Θεοχάρη από τον αεροπορικό κλάδο

Τις τελευταίες ημέρες συνομιλούμε με αρκετά στελέχη του ευρύτερου κλάδου των Μεταφορών για την ανταλλαγή ευχών για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο, αλλά και απόψεις / εκτιμήσεις για το προσεχές μέλλον.

Είναι αξιοσημείωτο και γι΄ αυτό το μεταφέρουμε, οι θετικές γνώμες αρκετών (εγχώριων και μη) στελεχών του αεροπορικού κλάδου για τον πρώην υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

«Ο κ. Θεοχάρης ήταν ένας καλός υπουργός Τουρισμού. Επισκεπτόταν τα γραφεία μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και τουριστικών πρακτορείων για την επαναφορά πτήσεων στην Ελλάδα,

παρευρισκόταν σε σημαντικά αεροπορικά forum και εκδηλώσεις», μας επισήμανε υψηλόβαθμο στέλεχος του εγχώριου αεροπορικού κλάδου.

Είναι γεγονός ότι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος πήγαν σχετικά καλά στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, τον Ιούλιο, τόσο τα 14 αεροδρόμια της Fraport Greece, όσο και το αεροδρόμιο της Αθήνας διπλασίασαν τους επιβάτες σε σχέση με τον περσινό Ιούλιο.

Από την άλλη, όπως μας υπογράμμισε το ίδιο στέλεχος, «ο κόσμος ήταν δεδομένο ότι ήθελε να πετάξει, έπειτα από τόσους μήνες περιορισμών.

Δυστυχώς, εξαιτίας της πανδημίας, ο αεροπορικός κλάδος συνεχίζει να μην μπορεί να καταρτίζει μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, παρά μόνο βραχυπρόθεσμους».

The post Αναγνώριση των προσπαθειών του Χ. Θεοχάρη από τον αεροπορικό κλάδο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα