«Αναγκαία τα ενιαία ταξιδιωτικά πρωτόκολλα, ώστε να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία για το 2021», ανέφερε ο Ευ. Βασιλάκης

«Το recovery στις αερομεταφορές θα πάρει χρόνο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της AEGEAN, Ευτύχης Βασιλάκης στη χθεσινή διαδικτυακή εκδήλωση της ΙΑΤΑ «Οδηγώντας την Ελλάδα σε μία νέα αεροπορική πραγματικότητα».  

Ο πρόεδρος της AEGEAN σχολίασε ότι ο αεροπορικός κλάδος προσδοκά σε αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του Covid

– 19, αλλά και σε υιοθέτηση ενιαίων διαδικασιών, ώστε να υπάρξει – όσο το δυνατόν – καλύτερη πρόβλεψη και προγραμματισμός για το 2021.

«Όλοι επιθυμούμε το φάρμακο να είναι επιτυχές και αποτελεσματικό», τόνιζε ο κ. Βασιλάκης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της θέσπισης ενιαίων πρωτοκόλλων, της διεξαγωγής περισσότερων τεστ και της τροποποίησης των ταξιδιωτικών περιορισμών, υπογραμμίζοντας ότι το recovery στις αερομεταφορές θα πάρει χρόνο.

O Eυτύχης Βασιλάκης

«Τα ενιαία πρωτόκολλα πρέπει να εφαρμοστούν, ώστε να μπορέσουμε να προβλέψουμε, σε μεγαλύτερο βαθμό τη ζήτηση, το 2021 να υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες για όλους», ανέφερε ο κ. Βασιλάκης.

Σχετικά με την ενίσχυση της ταξιδιωτικής εμπιστοσύνης, ο πρόεδρος της ΑΕGEAN σχολίασε ότι «τα αεροδρόμια, τα αεροπλάνα, οι αεροπορικές τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα, το αεροπορικό ταξίδι είναι ασφαλές», σημειώνοντας ότι πρώτο μέλημα αποτελεί η προστασία της υγείας επιβατών και εργαζομένων.

Τέλος, όπως και η ΙΑΤΑ, έτσι και ο πρόεδρος της AEGEAN τάχθηκε υπέρ ενός πλαισίου οικονομικής, επιχειρησιακής και κανονιστικής υποστήριξης του ευρύτερου κλάδου των αερομεταφορών από την ελληνική κυβέρνηση και την ΕΕ.

Φ. Φωτ. 

The post «Αναγκαία τα ενιαία ταξιδιωτικά πρωτόκολλα, ώστε να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία για το 2021», ανέφερε ο Ευ. Βασιλάκης appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα