Αιτήσεις από 580 και πλέον startups για εγγραφή στο ElevateGreece τον πρώτο μήνα λειτουργίας του

Περισσότερες από 580 νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) έχουν υποβάλλει αίτηση εγγραφής στο  Εθνικό Μητρώο κατά τον πρώτο μήνα λειτουργίας του ElevateGreece, που αποτελεί την κύρια, ηλεκτρονική πύλη εισόδου του οικοσυστήματος καινοτομίας της χώρας.

Παράλληλα, έχουν δημοσιευθεί και οι πρώτες αγγελίες για εξεύρεση εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού από νεοφυείς επιχειρήσεις που εγγράφηκαν στο Μητρώο, ενώ σημαντική είναι και η έλευση νέων μελών που συμμετέχουν ως Επίσημοι

Υποστηρικτές στο Elevate Greece.

Επισημαίνεται ότι το Elevate Greece είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο, τόσο για την Πολιτεία, όσο και για τους εμπλεκόμενους φορείς, τις επιχειρήσεις και τους εν δυνάμει επενδυτές, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπήρχε επίσημη και αξιόπιστη καταγραφή των νεοφυών επιχειρήσεων της χώρας.

Πλέον, καθίσταται εφικτή η παρακολούθηση της πορείας που οι επιχειρήσεις χαράσσουν, στη βάση κρίσιμων δεικτών (KPIs) ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται ένα σύστημα παρακολούθησης όλου του οικοσυστήματος καινοτομίας.

Αν και το παρόν εγχείρημα εστιάζει στις νεοφυείς επιχειρήσεις, αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα αποσκοπεί στην ανάδειξη και τη «δικτύωση» ολόκληρου του οικοσυστήματος, με την υποστήριξή τους από την Πολιτεία καθώς και τους “Official Partners” από τον χώρο των επιχειρήσεων και θεσμικών φορέων.

Υπενθυμίζεται ότι, η Planning ανέλαβε να στηρίξει τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις καινοτομικές πρωτοβουλίες τους ως partner και mentor του Elevate Greece.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Επίσημους Υποστηρικτές, τις νέες θέσεις εργασίας αλλά και για την Πλατφόρμα ElevateGreece βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://elevategreece.gov.gr/el/ypostiriktes/

The post Αιτήσεις από 580 και πλέον startups για εγγραφή στο ElevateGreece τον πρώτο μήνα λειτουργίας του appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα