Αισιόδοξα μηνύματα για τον κλάδο της αποθήκευσης (logistics). Παρουσίασε ανάπτυξη 8,1% το 2018

Αισιόδοξα μηνύματα για τον κλάδο της αποθήκευσης (logistics) και των υποστηρικτών προς τη μεταφορά δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του 2018 που παρουσίασε η ΕΛ. ΣΤΑΤ.

Της Βάσως Βεγιάζη

Συγκεκριμένα, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στην αποθήκευση και στις υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες παρουσίασε μέση ετήσια αύξηση 8,1%, σε σχέση με το 2017.

Συγκεκριμένα, το δ΄ τρίμηνο του 2018, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριμήνου του 2017, παρουσίασε αύξηση 2,7%,

το γ΄ τρίμηνο αύξηση 6,3%, το β’ τρίμηνο αύξηση 11,4% και το α’ τρίμηνο αύξηση 13,1%, σε σχέση με τα αντίστοιχα τρίμηνα του 2017.

Από τα ανωτέρω στοιχεία, συμπεραίνεται ότι τα «δυνατά» τρίμηνα ήταν το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο, ενώ στη συνέχεια η άνοδος του κύκλου εργασιών του κλάδου μετριάστηκε.

Σε επίπεδο τριμήνου, αλλά στο ίδιο έτος (2018), με εξαίρεση το δεύτερο τρίμηνο, το οποίο σημείωσε μεγαλύτερη άνοδο του κύκλου εργασιών από το πρώτο, τα υπόλοιπα τρίμηνα (α’, γ’ και δ’) παρουσίασαν μείωση, σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο.

Για αναλυτικές πληροφορίες: Δείκτες Κύκλου Εργασιών στον Τομέα Μεταφορών (4ο Τρίμηνο 2018)

The post Αισιόδοξα μηνύματα για τον κλάδο της αποθήκευσης (logistics). Παρουσίασε ανάπτυξη 8,1% το 2018 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα