Tο tweet υποστήριξης του Π. Καμμένου στον Θ. Λυμπερόπουλο

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις επιθυμούν να έχουν υποστήριξη και επιρροή στον κλάδο των Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσης ή αλλιώς, στα κίτρινα ταξί.

Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί αποτελούν μια μεγάλη πληθυσμιακή ομάδα και, πέρα από αυτό, θεωρούνται από επικοινωνιολόγους «διαμορφωτές της κοινής γνώμης», αφού δυνητικά μπορούν να επηρεάσουν τους επιβάτες / πελάτες στην πολιτική τους τοποθέτηση.

Την

Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος είναι αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη, αφού εκδικάζεται αγωγή, που άσκησε η Beat εναντίον του, για δυσφημιστικές δηλώσεις.

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης του προέδρου Θύμιου Λυμπερόπουλου που, όπως οφείλει, υπερασπίζεται τους οδηγούς ΤΑΞΙ, δεν μπορεί να περάσει σε μια δημοκρατική χώρα. Είμαι μαζί του, τον στηρίζω, μαζί με τους συναδέλφους του», ανέφερε στο twitter του, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον πρόεδρο της ΠΟΕΙΑΤΑ.

Πριν από μερικά χρόνια, ο κ. Λυμπερόπουλος βρισκόταν κοντά στη ΝΔ, τώρα αρθρογραφεί εναντίον της με δριμύτητα.

Το τελευταίο διάστημα και σε δημόσιες τοποθετήσεις του, ο πρόεδρος των ΤΑΞΙ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον νυν υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, υποστηρίζοντας ότι, με το τελευταίο σχέδιο νόμου, μπήκαν κανόνες στη λειτουργία των εταιρειών διαμεσολάβησης (Beat, Uber).

The post Tο tweet υποστήριξης του Π. Καμμένου στον Θ. Λυμπερόπουλο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα