Supply Chain Institute: Στις 24 Οκτωβρίου το 1o workshop ‘’PLANNING’’

Η ιδέα για τις συναντήσεις ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας, ξεκίνησε από την ανάγκη της αγοράς να μάθει σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν σήμερα οι επιτυχημένες επιχειρήσεις και στη συνέχεια τα στελέχη να οριοθετήσουν τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στη δική τους επιχείρηση.

Τα διαδραστικά workshops δεν είναι εκπαιδευτικά σεμινάρια! Είναι συναντήσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες, θα ακούσουν σύγχρονες μεθόδους που έχουν εφαρμοστεί και επιτυχημένες πρακτικές.

Στο 1ο workshop ‘’PLANNING’’, το

οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24/10/2023, 9:30 π.μ., στο Eleon Loft στον Βοτανικό, θα συζητηθούν οι θεματικές ενότητες Forecasting, Προγραμματισμός Αγορών και Παραγωγής, Προμήθειες, MRP, MPS, ABC, Τροφοδοσία μαγαζιών, Dead Stock, S&OP κ.ά.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν tips και σημεία προσοχής στις παρακάτω διαστάσεις:

Προϊοντικό vs Καναλιακό forecastΠολλαπλή ABC ανάλυσηΠροϊοντικός ΚύκλοςΧρωματικός διαχωρισμός θεμάτωνΣύνδεση καμπύλης lead time από P.O. και επιθυμητό customer service ανά ABCForecast από sell in/ sell outΙεραρχική δομή αποθεμάτωνForecastaccuracy – Μέτρηση – ΣτοχοποίησηΟργανογραμματική κατανομή αρμοδιοτήτωνΜηχανογραφικές λύσεις υποστήριξης και αξιολόγησή τους.

Ακολουθούν τα 2 άλλα workshops της τριλογίας Warehousing (14/11/2023) και Customer Service (5/12/2023).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες για να επιτευχθεί η διάδραση, ο ανοιχτός διάλογος με τους συμμετέχοντες και η άμεση απάντηση σε ερωτήματα. Στο τέλος θα βγουν συμπεράσματα που θα προάγουν τη σκέψη και τη γνώση των συμμετεχόντων.

Τo workshop απευθύνεται σε πάσης φύσεως επαγγελματίες εφοδιαστικής αλυσίδας (μεσαία και υψηλόβαθμα στελέχη) με ενδιαφέρον στους τομείς planning, forecasting, S&OP, σε στελέχη αποθηκών, byers και στελέχη procurement.

Συμμετέχοντας και στα τρία, ο συμμετέχων αποκτά μία ολιστική προσέγγιση της σημερινής εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ μπορεί να επωφεληθεί του προνομιακού πακέτου και να παρακολουθήσει και τα 3 workshops μόνο με 510 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.scisce.eu ή στο 210-6180104

Το άρθρο Supply Chain Institute: Στις 24 Οκτωβρίου το 1o workshop ‘’PLANNING’’ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
supply-chain-institute-stis-24-oktovriou-to-1o-workshop-planning.htm
Τυχαία Θέματα
Supply Chain Institute, 24 Οκτωβρίου, ‘’PLANNING’’,Supply Chain Institute, 24 oktovriou, ‘’PLANNING’’