SSA και SPACE HELLAS διεκδικούν τον διαγωνισμό για τα συστήματα Data Link Services της ΥΠΑ

Οι εταιρείες SSA και SPACE HELLAS απέμειναν στον διαγωνισμό για την προµήθεια και εγκατάσταση συστήµατος παροχής υπηρεσιών ζεύξης δεδοµένων αεροναυτιλίας (Data Link Services – DLS).

Ο διαγωνισμός, ο οποίος είναι ύψους 5,58 εκατ. ευρώ, οδηγείται στο στάδιο ανοίγματος των οικονομικών προσφορών.

Όπως αναφέρεται στον διαγωνισμό, όλα τα επιμέρους υλικά (συσκευές, μονάδες, κ.λπ.) του προσφερόμενου συστήματος θα παραδοθούν από τον προμηθευτή στις αποθήκες της ΥΠΑ,

εντός χρονικού διαστήματος τριών μηνών.

Ο χρόνος παράδοσης του συστήματος DLS εγκατεστημένου και σε πλήρη λειτουργία δε θα υπερβαίνει τους οκτώ 8 μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης.

Η ποσοτική παραλαβή του υλικού θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ποσοτικά στοιχεία της οικείας σύμβασης, από την αρμόδια επιτροπή της ΥΠΑ, εντός πέντε εργασίμων ημερών από την παράδοση του υλικού στις αποθήκες της ΥΠΑ.

Ο χρόνος των τεχνικών ελέγχων αποδοχής στους χώρους εγκατάστασης (Site Acceptance Tests) και των επιχειρησιακών ελέγχων δε θα υπερβαίνει τους δύο μήνες από την παράδοση του συστήματος.

Ο χρόνος αυτός δύναται να παραταθεί σε περίπτωση αποτυχίας κάποιου ή κάποιων από τα tests μέχρι την επιτυχή επίλυσή τους, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να υπερβεί το χρονικό διάστημα των τριών μηνών συνολικά.

Φ. Φωτ. 

The post SSA και SPACE HELLAS διεκδικούν τον διαγωνισμό για τα συστήματα Data Link Services της ΥΠΑ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα