Η DB SCHENKER βραβεύτηκε στα 2α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» (video)

Η DB Schenker ξεχώρισε και βραβεύτηκε ως «Ψηφιακά Μετασχηματισμένη Επιχείρηση» στην απονομή των 2ων επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη, συνδέοντας τον θεσμό με τη σημαντική επέτειο των 200 χρόνων από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης,

μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, κορυφαία στελέχη επαγγελματικών ενώσεων κι επιμελητηρίων, επιχειρηματίες, καθώς και στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων.

Η DB Schenker βραβεύτηκε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες για τη διορατικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της.

Η DB Schenker ξεχώρισε στη στρατηγική της που βασίζεται όλο και περισσότερο στην τεχνολογία για να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και να παρέχει καινοτόμες λύσεις και αξία στους πελάτες της.

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της DB Schenker ο κ. Ιωάννης Πελέκης, Εμπορικός Διευθυντής της DB Schenker στην Ελλάδα.

The post Η DB SCHENKER βραβεύτηκε στα 2α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» (video) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα