H ανάρτηση της SYNERGY για τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

«Από κάθε κρίση, βγαίνουμε πιο δυνατοί. Η απώλεια μίας εκ των εγκαταστάσεων της SYNERGY λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Ασπρόπυργου το πρωί της Τρίτης 22/8/23 (στην Θέση Δύο Πεύκα (Κτίριο Νο.2), μας λυπεί βαθύτατα, δυναμώνει όμως το σθένος μας και την αυτοπεποίθηση μας για την επιχειρησιακή λειτουργία της Εταιρίας», αναφέρει σε ανάρτησή της η εταιρεία.

Το πλήρες κείμενο

Από κάθε κρίση, βγαίνουμε πιο δυνατοί. Η απώλεια μίας εκ των εγκαταστάσεων της SYNERGY λόγω

της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Ασπρόπυργου το πρωί της Τρίτης 22/8/23 (στην Θέση Δύο Πεύκα (Κτίριο Νο.2), μας λυπεί βαθύτατα, δυναμώνει όμως το σθένος μας και την αυτοπεποίθηση μας για την επιχειρησιακή λειτουργία της Εταιρίας.

Η διαχείριση της κρίσης έγινε με υποδειγματικό τρόπο. Tα συστήματα πυροπροστασίας και πυρόσβεσης λειτούργησαν στον βαθμό που ήταν εφικτό, λόγω της έκτασης της φωτιάς, η εκκένωση πραγματοποιήθηκε στους προβλεπόμενους χρόνους και με την άψογη συνεργασία όλων των φορέων και του προσωπικού της Εταιρίας, δεν ετέθη σε κίνδυνο η υγεία των εργαζομένων μας.

Η Ομάδα Διαχείρισης Έκτακτων Καταστάσεων αντέδρασε άμεσα και μεθοδικά, ακολουθώντας το Business Continuity Plan (BCP) που προβλέπεται σε περιπτώσεις κρίσεων και εξασφάλισε την ομαλή λειτουργία των υπόλοιπων εγκαταστάσεων της Εταιρίας, ενώ έθεσε σε άμεση εφαρμογή το πλάνο επαναφοράς λειτουργίας των πελατών που επλήγησαν.

Η SYNERGY, μια ελληνική οικογενειακή Εταιρία, μέσα από τις αλλεπάλληλες προκλήσεις της τελευταίας δεκαετίας όπως η οικονομική κρίση, η πανδημία και τώρα οι πυρκαγιές, έχει καταφέρει με την εμπειρία, την άρτια οργάνωση και το ορθολογικό πλάνο δράσης, να οχυρώσει την επιχείρηση και τους πελάτες της απέναντι σε οποιαδήποτε κρίση παρουσιαστεί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αρμόδιους φορείς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία, τον Δήμο Ασπροπύργου, την Αστυνομία, τους εθελοντές πυροσβέστες Αφιδνών που κινητοποιήθηκαν άμεσα και έδρασαν με αυταπάρνηση για την προστασία της περιοχής που απειλήθηκε και περιόρισαν όσο ήταν δυνατόν τη φωτιά, προστατεύοντας στο ακέραιο το δεύτερο κτίριο της Εταιρίας που ήταν στην περιοχή.

Ευχόμαστε σε όλους τους πληγέντες σύντομη αποκατάσταση και ας ελπίσουμε ότι η χώρα μας δε θα ζήσει ξανά πύρινους εφιάλτες.

Το άρθρο H ανάρτηση της SYNERGY για τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
h-anartisi-tis-synergy-gia-ta-osa-synevisan-stin-prosfati-pyrkagia-ston-aspropyrgo.htm
Τυχαία Θέματα