H Norwegian Cruise Line επανεκκινεί κρουαζιερόπλοια σε Ευρώπη, Καραϊβική και ΗΠΑ

Η Norwegian Cruise Line (NCL) ανακοίνωσε ότι αναμένει να επανεκκινήσει τις κρουαζιέρες, με αφετηρία τις ΗΠΑ από τις 7 Αυγούστου, με δρομολόγια διάρκειας μιας εβδομάδας από το Σιάτλ στην Αλάσκα.

Η είδηση αυτή ακολουθεί την προσωρινή αναστολή της απαγόρευσης δραστηριότητας επιβατικών σκαφών (Passenger Vessel Services Act), που ανοίγει τον δρόμο για επανάληψη των δρομολογίων κρουαζιέρας στην Αλάσκα, μόλις δοθεί το σχετικό πιστοποιητικό από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ

(CDC).

«Το Σιάτλ ήταν πάντα το δεύτερο σπίτι μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε για να φέρουμε ξεκινώντας από εδώ, για άλλη μια φορά,  τους επισκέπτες μας στην Αλάσκα», δήλωσε ο Harry Sommer, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

Αυτό το καλοκαίρι, οι ταξιδιώτες θα μπορέσουν να ξαναζήσουν την περιπέτεια μιας κρουαζιέρας στην Αλάσκα με ταξίδια μίας εβδομάδας με το Norwegian Bliss, που θα διαρκέσουν από τις 7 Αυγούστου έως τις 16 Οκτωβρίου 2021, προσφέροντας 7 έως 13 ώρες παραμονής σε κάθε λιμάνι, σε Skagway, Juneau, Ketchikan και στο Icy Strait Point της Αλάσκα.

Σε επιλεγμένα δρομολόγια οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική θέα του Εθνικού Πάρκου Glacier Bay ή του φιορδ Holkham Bay Glacier.

Η ανακοίνωση για την επιστροφή της NCL στην Αλάσκα έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την ανακατανομή 5 από τα 17 πλοία της εταιρείας που ξεκινούν και πάλι ταξίδια από τον Ιούλιο, πραγματοποιώντας νέα και αναθεωρημένα δρομολόγια στην Ευρώπη και την Καραϊβική, στο πλαίσιο επανέναρξης της κρουαζιέρας.

Από τις 25 Ιουλίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά για επτά διανυκτερεύσεις με το Norwegian Jade και με αφετηρία την Αθήνα (Πειραιάς), γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία της Ελλάδας ως προορισμού κρουαζιέρας τόσο για την NCL όσο και για τον κλάδο συνολικά.

The post H Norwegian Cruise Line επανεκκινεί κρουαζιερόπλοια σε Ευρώπη, Καραϊβική και ΗΠΑ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα