H Intrakat στοχεύει στην 1η θέση των κατασκευών, ενισχύεται σε ΣΔΙΤ και παραχωρήσεις

Στην 1η θέση των κατασκευών στοχεύει η Intrakat, όπως ανέφερε, σήμερα το πρωί στη γενική συνέλευση μετόχων, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αλέξανδρος Εξάρχου.

Ο κ. Εξάρχου παρουσίασε τους αναπτυξιακούς στόχους της εταιρείας, οι οποίοι, έχοντας ως «πυλώνα» την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ – επικεντρώνονται στην ενίσχυση της σε επιμέρους τομείς, όπως τα ΣΔΙΤ και οι παραχωρήσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι, με την εξαγορά

της ΑΚΤΩΡ, το ανεκτέλεστο της εταιρείας θα ανέλθει στα 4,9 δις (2,1 ΙΝΤΡΑΚΑΤ + 2,8 ΑΚΤΩΡ) έναντι 2,1 δις σήμερα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Εξάρχου αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η εταιρεία πλέον σε ΣΔΙΤ και παραχωρήσεις, έχοντας κερδίσει σημαντικούς διαγωνισμούς, όπως το Καλαμάτα – Πύλος – Μεθώνη, ενώ σε συνεργασία με την Βrisa διεκδικεί την παραχώρηση της Αττικής Οδού και μάλιστα, διεύρυνε τη συμμετοχή της στο 49% στην κοινοπραξία. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναφέρθηκε εκτενώς στην αύξηση της κεφαλαιοποίησης και των ιδίων κεφαλαίων, έπειτα από την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, η οποία συντελέστηκε πριν από έναν χρόνο περίπου.

“Η νέα διοίκηση παρέλαβε την εταιρεία, η κεφαλαιοποίηση της ήταν 142,8 εκατ., και πλέον έχει φτάσει στα 345,9 εκατ. (αύξηση 142%) και τα ίδια κεφάλαια από 80,1 εκατ. στα 169 εκατ.”, σημείωσε.

Φ. Φωτ. 

Το άρθρο H Intrakat στοχεύει στην 1η θέση των κατασκευών, ενισχύεται σε ΣΔΙΤ και παραχωρήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
h-intrakat-stochevei-stin-1i-thesi-ton-kataskevon-enischyetai-se-sdit-kai-parachoriseis.htm
Τυχαία Θέματα