Δημόσια διαβούλευση, από τον ΟΑΣΑ, για την ανάθεση επιβατικών μεταφορών με λεωφορεία στην Αν. και Δυτ. Αττική

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, μέσω της ιστοσελίδας του, γνωστοποίησε ότι προτίθεται να διενεργήσει «Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διεθνή Διαγωνισμό», μέσω της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη αναδόχου, με αντικείμενο «Παροχή Υπηρεσιών Επιβατικών Μεταφορών με Αστικά Λεωφορεία στην Ανατολική και Δυτική Αττική για εξήντα (60) μήνες,

με δικαίωμα παράτασης έως τριάντα (30) μήνες».

Με την παρούσα πρόσκληση σε δημόσια διαβούλευση, ο ΟΑΣΑ καταθέτει συνημμένα την «Διακήρυξη Ανοιχτού Διαγωνισμού» με τα παραρτήματά της, με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη ενδεχόμενων τεκμηριωμένων παρατηρήσεων – σχολίων – απόψεων επί των περιεχομένων αυτών.

Οι απόψεις και εισηγήσεις των συμμετεχόντων που θα κατατεθούν στη δημόσια διαβούλευση δεν δεσμεύουν την υιοθέτηση αυτών από τον ΟΑΣΑ, ο οποίος θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση των όρων που θα διέπουν τον επικείμενο διαγωνισμό, με αντικειμενικά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σε κάθε περίπτωση, γνώμονας για την τυχόν αναθεώρηση των όρων που θα διέπουν τον προς εξέταση νέο διαγωνισμό, αποτελεί:

α. Η επίτευξη επιθυμητού και υγιούς ανταγωνισμού, η ανταπόκριση της αγοράς, καθώς και η ευρύτερη συμμετοχή υποψηφίων οικονομικών φορέων στη νέα διαγωνιστική διαδικασία.

β. Η διασφάλιση των ελάχιστων επιχειρησιακών απαιτήσεων του ΟΑΣΑ.

Η διαβούλευση θα παραμείνει αναρτημένη στη διαδικτυακή πύλη «Προμηθεύς» του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr), μέσω του σχετικού υποσυστήματος «Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις» για 30 ημέρες μετά την ανάρτηση.

Το άρθρο Δημόσια διαβούλευση, από τον ΟΑΣΑ, για την ανάθεση επιβατικών μεταφορών με λεωφορεία στην Αν. και Δυτ. Αττική εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
dimosia-diavoulefsi-apo-ton-oasa-gia-tin-anathesi-epivatikon-metaforon-me-leoforeia-stin-an-kai-dyt-attiki.htm
Τυχαία Θέματα