Fund προσέγγισε δυο μεταφορικές εταιρείες για την αγορά μειοψηφικού ποσοστού

Το metaforespress.gr συνεχίζει τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τον ευρύτερο κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών και logistics.

Του Φώτη Φωτεινού

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα, επενδυτικό σχήμα προσέγγισε δυο (τουλάχιστον) μεταφορικές / διαμεταφορικές εταιρείες για την εξαγορά μειοψηφικού ποσοστού.

Το επενδυτικό σχήμα ζήτησε κάποιες αρχικές πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση των δυο εταιρειών (διαθέτουν – μεταξύ άλλων – εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα και Ρέντη), αλλά και εκτιμήσεις

για τις προοπτικές του ευρύτερου κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών.

Μάλιστα, στις αρχικές συζητήσεις που έγιναν ζητήθηκε η άποψή τους, όχι μόνο για το μέλλον των εμπορευματικών μεταφορών, αλλά και:

-Για πιθανή μεγάλη συγκέντρωση του κλάδου στο Θριάσιο, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στους διαγωνισμούς για το Θριάσιο Ι και ΙΙ.

-Για τη δυναμική διείσδυση του κλάδου στις ταχυμεταφορές.

Το metaforespress.gr αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο fund διεξήγαγε συζητήσεις για την αγορά μειοψηφικού ποσοστού και γνωστής εταιρείας logistics, της οποίας τα κεντρικά γραφεία είναι στον Ασπρόπυργο.

Οι πρόσφατες δημοσιογραφικές επιτυχίες του metaforespress.gr

Σημειώνεται ότι το metaforespress.gr, με δημοσιεύματά του, προανήγγειλε σημαντικές επενδυτικές συναλλαγές που συντελέστηκαν πρόσφατα στον ευρύτερο κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών / logistics.

Πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις για την εξαγορά του 80% της SARMED Warehouses από την BriQ Properties και της εισόδου της HIG Capital στη MAKIOS Logistics, το metaforespress.gr είχε «προϊδεάσει» για τις εξελίξεις με δημοσιεύματά του.

The post Fund προσέγγισε δυο μεταφορικές εταιρείες για την αγορά μειοψηφικού ποσοστού appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα