Ferryscanner: Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης

Η Ferryscanner παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να ακυρώσουν την κράτησή τους χωρίς επιπλέον χρέωση, ενημερώνοντάς τους ακριβώς για την καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί η ακύρωση.

Η Ferryscanner, ως η μοναδική εταιρεία που έχει ενσωματώσει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στην πλατφόρμα της, υποστηρίζει τους χρήστες της να οργανώσουν με μεγαλύτερη ευελιξία το ταξίδι τους.

«Στη Ferryscanner είμαστε δίπλα στους ταξιδιώτες για να

απολαμβάνουν με ευκολία και ασφάλεια τις θαλάσσιες μετακινήσεις τους, σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται. Η αναβαθμισμένη δυνατότητα βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία των χρηστών ενώ, παράλληλα, ενισχύει την ακτοπλοϊκή κίνηση βοηθώντας την αγορά», δήλωσε σχετικά ο ιδρυτής της Ferryscanner, Φίλιππος Μπρίνκμανν.

Αναφορικά με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου ο κ. Μπρίνκμανν εκτιμά: «Τα μέχρι τώρα δεδομένα μας επιτρέπουν να βλέπουμε αισιόδοξα την επερχόμενη τουριστική σεζόν.

Ήδη έχουν σημειωθεί κάποιες κρατήσεις που υποδεικνύουν την παράταση της τουριστική σεζόν μέχρι τέλη Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται να δεχθούμε ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες».

The post Ferryscanner: Κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτήριων με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα