887 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος βεβαίωσε η Τροχαία. “Πρωταθλήτρια” η Αττική

Το διάστημα 17 έως 23 Σεπτεμβρίου συνολικά 768 συνεργεία της Τροχαίας προχώρησαν σε ελέγχους 19.039 οχημάτων, βεβαιώνοντας 887 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (230), της Θεσσαλονίκης (72), του Ρεθύμνου (32), των Χανίων (28), της Κοζάνης (25) και της Λάρισας (24).

Όπως σημειώνει η Τροχαία, οι έλεγχοι

έγιναν στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

The post 887 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος βεβαίωσε η Τροχαία. “Πρωταθλήτρια” η Αττική appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα