5,8 εκατ. θέσεις στην Ελλάδα προσφέρει η Ryanair τη θερινή περίοδο του 2024

Η Ryanair ανακοίνωσε το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2024, με πάνω από 5,8 εκατ. θέσεις στην Ελλάδα.

Για να γιορτάσει την έναρξη του θερινού προγράμματος για το 2024, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση θέσεων περιορισμένου χρόνου, με διαθέσιμους ναύλους από μόλις 35,99 ευρώ, για ταξίδια μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2024.

Ο

επικεφαλής Επικοινωνιών της Ryanair για την Αλβανία, την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία, δήλωσε: «Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2024 με πάνω από 5,8 εκατομμύρια θέσεις διαθέσιμες για τους Έλληνες πελάτες μας σε μια σειρά από καταπληκτικούς προορισμούς.

Έτσι, αν θέλετε να ξεφύγετε αυτό το καλοκαίρι, δεν θα απογοητευτείτε με την ασυναγώνιστη επιλογή προορισμών που προσφέρουμε στους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 35,99€, οι πελάτες θα πρέπει να επισκεφτούν το ryanair.com τώρα και να κάνουν κράτηση νωρίς για να βεβαιωθούν ότι θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή τιμή – στο μέλλον θα σας ευχαριστείτε για αυτό».

Το άρθρο 5,8 εκατ. θέσεις στην Ελλάδα προσφέρει η Ryanair τη θερινή περίοδο του 2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
58-ekat-theseis-stin-ellada-prosferei-i-ryanair-ti-therini-periodo-tou-2024.htm
Τυχαία Θέματα