3ο κύκλος πιστοποίησης προσώπων «Στέλεχος Αποθήκευσης & Διανομής» της TUV HELLAS σε συνεργασία με την OPTILOG

Στις 15 και 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 3ο κύκλος πιστοποίησης προσώπων «Στέλεχος Αποθήκευσης & Διανομής» της TUV HELLAS σε συνεργασία με την OPTILOG Advisory Services.

Το πρόγραμμα καλύπτει εξειδικευμένη θεματολογία που αφορά στην οργάνωση και λειτουργία αποθηκευτικών χώρων καθώς και στο σχεδιασμό και εκτέλεση μεταφορικού έργου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε θέματα χωροταξικής και λειτουργικής οργάνωσης

αποθηκευτικών χώρων, κοστολόγησης διαδικασιών logistics, δεικτών απόδοσης, θεμάτων υγιεινής και ασφάλειας καθώς και πληροφοριακών συστημάτων για αποθηκευτικούς χώρους και στόλους οχημάτων.

Το πρόγραμμα καλύπτει θεωρητικό και πρακτικό σκέλος, εστιάζοντας σε πραγματικά παραδείγματα, ασκήσεις, οπτικοακουστικό υλικό και μελέτες περίπτωσης.

Παράλληλα παρουσιάζεται η υφιστάμενη κατάσταση και οι μελλοντικές τάσεις στον τομέα της εφοδιαστικής στην Ελλάδα.

-Εισηγητές: Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Αναστάσιος Γιαλός

-Κόστος: 520 € για τη συμμετοχή στο σεμινάριο και στις εξετάσεις πιστοποίησης (επιδοτείται μέσω ΛΑΕΚ)

-Στο κόστος περιλαμβάνεται: Πιστοποιητικό TUV HELLAS (TUV NORD)

-Αναλυτικές Πληροφορίες: κα Σοφία Γεωργαλή, τηλ. 215-2157470, [email protected]

-Αποστολή Αιτήσεων Συμμετοχής: [email protected]

-Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/analytika-seminaria/imerologio-seminarion-draft/seminaria/details/stelechos-apothikeysis-dianomis/?fbclid=IwAR3cJTfTA5ebAZ6wGRr6wQe7LnG6SpKwP_LWj-m92sdhVAOCXEnfyAxWYbU

The post 3ο κύκλος πιστοποίησης προσώπων «Στέλεχος Αποθήκευσης & Διανομής» της TUV HELLAS σε συνεργασία με την OPTILOG appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα