Τα Τίρανα με 17 ευρωπαϊκούς προορισμούς θα συνδέει η Ryanair

Την έναρξη δρομολογίων από και προς τα Τίρανα στην Αλβανία, με 17 νέα δρομολόγια, εγκαινιάζει στις 31 Οκτωβρίου η Ryanair.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα 17 δρομολόγια χαμηλών ναύλων της Ryanair προς/από τα Τίρανα «θα οδηγήσουν τη συνδεσιμότητα, την κίνηση και

τον τουρισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και την υποστήριξη εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο, παρέχοντας στους Αλβανούς πολίτες/επισκέπτες χαμηλότερους ναύλους και περισσότερες επιλογές όλο το χρόνο».

Η εταιρεία θα συνδέει την πρωτεύουσα της Αλβανίας με μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως οι Βρυξέλλες, το Ντίσελντορφ, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Παρίσι και η Ρώμη.

Οι ναύλοι θα ξεκινούν από μόλις 15 ευρώ για απλή μετάβαση, με την εταιρεία να στοχεύει σε πάνω από 1,6 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και πάνω από 1.000 θέσεων εργασίας στην Αλβανία.

Όπως επισημαίνει η αεροπορική, σε σχετική ανακοίνωσή της, «Η Ryanair συνεχίζει να συνεργάζεται με την Αλβανική Κυβέρνηση και τα αεροδρόμιά της για την εξερεύνηση νέων δρομολογίων προς/από τα Τίρανα, καθώς και το άνοιγμα νέων δρομολογίων προς άλλα αλβανικά αεροδρόμια τα επόμενα 3 χρόνια».

«Η εποχή των υψηλών ναύλων τελειώνει»

Σύμφωνα με το “αφεντικό” της Ryanair, Michael O’Leary, «Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, η επανάσταση των χαμηλών ναύλων της Ryanair έρχεται στην Αλβανία. Θα ξεκινήσουμε 17 νέα δρομολόγια προς/από τα Τίρανα, και ήδη πάνω από το 70% αυτών των θέσεων έχουν πουληθεί για τον πρώτο μήνα λειτουργίας.

Η χειμερινή λειτουργία της Ryanair στα Τίρανα με 17 δρομολόγια και πάνω από 200 εβδομαδιαίες συχνότητες δείχνει την εξαιρετική ζήτηση που υπάρχει για πραγματικά χαμηλούς ναύλους για ταξίδια προς την Αλβανία και μεταξύ των Αλβανών πολιτών.

Ως η Νο. 1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, η Ryanair πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει δραματική και βιώσιμη ανάπτυξη της κυκλοφορίας και του τουρισμού, όχι μόνο αυτόν τον χειμώνα, αλλά για πολλά χρόνια ακόμη στην Αλβανία.

Για πάρα πολύ καιρό, η ανάπτυξη νέων δρομολογίων και κυκλοφορίας στην Αλβανία εμποδίζεται από τις κατεστημένες αεροπορικές όπως η Lufthansa, η Air France, η ΒΑ και η Wizz.

Από την επόμενη Τρίτη 31 Οκτωβρίου, αυτή η εποχή των υψηλών ναύλων τελειώνει. Οι χαμηλοί ναύλοι της Ryanair έρχονται στα Τίρανα. Χιλιάδες επισκέπτες έρχονται στα Τίρανα και ανυπομονούμε να μεταφέρουμε πολλές χιλιάδες Αλβανούς πολίτες προς/από την Ευρώπη για να επισκεφτούν τους φίλους και τους συγγενείς τους».

Το άρθρο Τα Τίρανα με 17 ευρωπαϊκούς προορισμούς θα συνδέει η Ryanair εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
17-nea-dromologia-apopros-ta-tirana-egkainiazei-i-ryanair.htm
Τυχαία Θέματα