1.600 «έξυπνες» θυρίδες θα διαθέτει, έως τα τέλη του 2023, η BOX NOW

Τις 1.600 «έξυπνες» θυρίδες θα διαθέτει έως τα τέλη του έτους η BOX NOW, η οποία διαχειρίζεται σήμερα περί τις 1.200.

Του Φώτη Φωτεινού 

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η BOX NOW, η οποία ανήκει στην ΕΜΜΑ Capital, ανακοίνωσε την πώληση μειοψηφικού ποσοστού στον Όμιλο Olympia, μέσω του επενδυτικού βραχίονα PCP, με στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας της στις 3 χώρες

που δραστηριοποιείται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του metaforespress.gr, το ποσοστό που πούλησε η BOX NOW ανέρχεται στην περιοχή του 10%.

«Επενδύσαμε στην BOX NOW γιατί προσφέρει μια μοναδική στην αγορά υπηρεσία που αλλάζει δραστικά την eCommerce εμπειρία, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και ευελιξία στις παραδόσεις που αναζητά ο σύγχρονος καταναλωτής.

Με ισχυρό DNA στην αγορά της λιανικής και του ηλεκτρονικού εμπορίου, στον Όμιλο Olympia αναζητούμε συνεργασίες με καινοτόμες πλατφόρμες, όπως η BOX NOW, που θέτουν στο επίκεντρο την εξαιρετική εμπειρία πελάτη και αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά», δήλωσε ο Ρόμπυ Μπουρλάς, εκ μέρους της PCP και της Olympia Group.

Από την πλευρά του, ο Tomas Kocka, (Partner της EMMA Capital) ανέφερε ότι «καλωσορίζουμε τον Όμιλο Olympia στον Όμιλο BOX NOW, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Emma Capital για να αναπτύξουμε περισσότερο την υπηρεσία μας και στις τρεις χώρες.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο θυρίδων, διαθέσιμο στην αγορά του retail και ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και στις εταιρείες ταχυμεταφορών».

Σημειώνεται ότι περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου των «έξυπνων» θυρίδων τους δρομολογούν skroutz, ACS και ΕΛΤΑ.

Το άρθρο 1.600 «έξυπνες» θυρίδες θα διαθέτει, έως τα τέλη του 2023, η BOX NOW εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα