Alstom: Συμβόλαιο 12 εκατ. λιρών για τον εκσυγχρονισμό 40 τρένων της ScotRail

Η Alstom υπέγραψε σύμβαση, ύψους 12 εκατ. λιρών, για τον εκσυγχρονισμό 40 τρένων Class 334 της ScotRail, τα οποία εξυπηρετούν τη γραμμή Εδιμβούργο – Γλασκώβη.

Σημειωτέον, το συμβόλαιο υπεγράφη από την Eversholt Rail, η οποία μισθώνει τα τρένα στη ScotRail, και τα οποία κατασκευάστηκαν από την ίδια την Alstom για τη ScotRail και τέθηκαν

σε λειτουργία το 2001.

Το αντικείμενο των εργασιών περιλαμβάνει την επισκευή εξαρτημάτων όπως συζευκτήρες, διάδρομοι επιβίβασης/αποβίβασης, μπαταρίες, βαλβίδες αέρα, τουαλέτες και εξαερισμός θέρμανσης και κλιματισμός (HVAC) στις καμπίνες των μηχανοδηγών.

Το εν λόγω συμβόλαιο βασίζεται σε προηγούμενο εκσυγχρονισμό που πραγματοποίησε η Alstom το 2015 για την αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των Σκωτσέζων και αφορούσε την τοποθέτηση κλιματισμού, σημείων φόρτισης στα καθίσματα, wi-fi σε όλα τα τρένα, καθώς και την προσθήκη CCTV στους οδηγούς για την ασφάλεια των επιβατών.

Οι εργασίες επισκευής πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024 στο Polmadie Depot της Alstom στη Γλασκώβη, όπου απασχολούνται 109 Σκωτσέζοι εργαζόμενοι.

Το άρθρο Alstom: Συμβόλαιο 12 εκατ. λιρών για τον εκσυγχρονισμό 40 τρένων της ScotRail εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα