Ζευγάρι έχασε τα παιδιά του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα και σήμερα καλωσορίζει στη ζωή τα δίδυμα αδερφάκια τους

Όταν έχασαν τα δύο μικρά παιδιά τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ένιωσαν σαν να είχαν πεθάνει κι οι ίδιοι. Δύο χρόνια αργότερα, νιώθουν ξανά ευλογημένοι και καλωσορίζουν τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς τους.

Στις 10 Ιουλίου, ο Gentry και η Hadley Eddings από τη Βόρεια Καρολίνα καλωσόρισαν τα δύο δίδυμα παιδιά τους, τον Isaiah Dobbs και τον Amos Reded. Τα δεύτερα ονόματα των αγοριών τα πήραν από τα μεγαλύτερα αδέλφια τους που έχασαν τη ζωή τους πριν από δύο χρόνια σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η Hadley

ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο σε μια ανάρτησή της στο Facebook: «Οι προσευχές σας μας έχουν δώσει τεράστια δύναμη γι’ αυτό σας ευχαριστούμε πολύ! Αλλά μη σταματήσετε να προσεύχεστε για μας… Περιμένουμε δίδυμα αυτό το καλοκαίρι!»

Το ζευγάρι έχασε τον δύο ετών γιο τους, τον Dobbs, και το νεογέννητο μωρό τους, τον Reed, το Μάιο του 2015. Η οικογένεια γυρνούσε στο σπίτι μετά από έναν γάμο, όταν ο οδηγός ενός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προκάλεσε το ατύχημα. Ο Dobbs πέθανε επί τόπου και η οκτώ μηνών έγκυος Hadley υποβλήθηκε εκτάκτως σε καισαρική τομή. Ωστόσο, το μωρό πέθανε τρεις ημέρες αργότερα.

«Έχουμε κλάψει πολύ. Δεν θέλουμε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είμαστε μια χαρά, ότι δεν κλαίμε και πως είμαστε ευτυχείς, γιατί δεν είναι αλήθεια,» είπε η Hadley στη WRAL . «Υπάρχουν ένα εκατομμύριο συναισθήματα. Απλά μερικές φορές είναι όλα αυτά σε ένα.»

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα