Συγκλονιστική ιστορία: Σιαμαίες δίδυμες ζουν στο ίδιο σώμα εδώ και 22 χρόνια

Αυτά τα ασυνήθιστα σιαμαία δίδυμα έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στη ζωή τους. Έχουν μάθει να ανέχονται η μία την άλλη, και να συνεργάζονται σαν δύο ξεχωριστά άτομα σε ένα σώμα. Μοιράζονται τον ίδιο κόσμο και περνούν όλες τις ώρες τους μαζί.

Η Abigail και Brittany Hensel είναι σιαμαία δίδυμα και η κατάστασή τους ονομάζεται Dicephalic Parapagus. Τα κορίτσια συνδέονται απ’ τον κορμό τους και μοιράζονται το ίδιο σώμα. Κατά τη γέννησή τους, οι γιατροί είπαν στους γονείς τους ότι δεν θα ζούσαν για περισσότερο από λίγες ώρες, αλλά ως εκ θαύματος, σήμερα είναι δυο ώριμες ενήλικες κοπέλες. Για

όλη τους τη ζωή, από τότε που ήταν βρέφη, στην παιδική τους ηλικία, στα δύσκολα εφηβικά τους χρόνια, και μέχρι σήμερα, τα δίδυμα έπρεπε να αγωνιστούν για να ξεπεράσουν πολλές προκλήσεις.

Τώρα, στην ηλικία των 22, η Abby και η Brittany μοιράζονται με όλο τον κόσμο μέσω της νέας τηλεοπτικής τους σειράς το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους. Στην τηλεοπτική τους εκπομπή θα μεταδίδονται διάφορες πτυχές της ζωής τους όπως τα επαγγελματικά τους και οι περιοδείες τους σε όλη την Ευρώπη με τους φίλους τους.

Η Abby και η Brittany θα συμμετέχουν σε ένα νέο reality show.

Μια στο τρισεκατομμύριο: Οι Hensels πιστεύεται ότι είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις σιαμαίων διδύμων στην ιστορία που επέζησαν της παιδικής ηλικίας.

Στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι σόου υπάρχουν σκηνές από την αποφοίτηση των κοριτσιών από το Πανεπιστήμιο του Μπέθελ ​​στη Μινεσότα.

Τα κορίτσια επέστησαν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης το 1996, όταν εμφανίστηκαν στο The Oprah Winfrey Show, και έδωσαν το παρόν στο εξώφυλλο του περιοδικού Life.

Στη συνέχεια, ζούσαν μια ήσυχη ζωή με την οικογένειά τους στη Μινεσότα. Συνέχισαν έξω από το φως της δημοσιότητας, και ασχολούνταν με την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Αργότερα συμφώνησαν να εμφανιστούν σε ένα ντοκιμαντέρ για το TLC, όταν ήταν 16 ετών.

Σήμερα έχουν το δικό τους σόου που ονομάζεται «Abby και Brittany», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου.

Οι 22χρονες που μοιράζονται ένα σώμα, έχουν καταπλήξει τους γιατρούς οι οποίοι δεν πίστευαν ότι τα κορίτσια θα επιβιώσουν.

Όταν οι δίδυμες αδερφές Hensel γεννήθηκαν στις 7 Μαρτίου του 1990, στη Μινεσότα, οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς τους, την Patty και τον Mike, να προετοιμαστούν για τα χειρότερα. Τα κορίτσια ήταν απίθανο να βγάλουν τη νύχτα. Όμως τα κορίτσια τους αγωνίστηκαν και τα κατάφεραν.

Έπρεπε να μάθουν να προσαρμόζονται η μια στα γούστα και τις προτιμήσεις της άλλης. Όπως, για παράδειγμα, στο ότι στην Abigail αρέσει ο χυμός πορτοκάλι για πρωινό, ενώ η Brittany πίνει μόνο γάλα.

Οι κοπέλες πήραν δίπλωμα στο 16ο έτος της ηλικίας τους, και πλέον οδηγούν αυτοκίνητο και σκουτεράκι.

Με δύο σπονδυλικές στήλες, δύο καρδιές, δύο οισοφάγους, δύο στομάχια, τρία νεφρά, δύο χοληδόχους κύστεις, τέσσερις πνεύμονες, ένα συκώτι, έναν θώρακα, ένα κοινό κυκλοφορικό σύστημα και εν μέρει κοινό νευρικό σύστημα, αυτά τα δίδυμα είναι απλά ξεχωριστά!

Ωστόσο, από τη μέση και κάτω, όλα τα όργανα, συμπεριλαμβανομένων του εντέρου, της ουροδόχου κύστης και των αναπαραγωγικών οργάνων, είναι κοινά. Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι με την ικανότητά τους να συντονίζονται μεταξύ τους, προκειμένου να παίζουν πιάνο, όπου η Abigail παίζει με το δεξί χέρι, και η Brittany με το αριστερό. Τα δίδυμα επίσης αγαπούν να συμμετέχουν σε αθλήματα όπως το μπόουλινγκ, το βόλεϊ, η ποδηλασία, το σόφτμπολ και το κολύμπι.

Όταν έγιναν 16 ετών, επέτρεψαν στον στον κόσμο να πάρει μια γεύση από την έντονα φυλασσόμενη ιδιωτική τους ζωή.

Τα κορίτσια πήγαιναν σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Ήταν πολύ αγαπητές από τους συνομηλίκούς τους, οι οποίοι τις αντιμετώπιζαν σαν όλα τα άλλα παιδιά.

Οι δίδυμες Hensel έγιναν γνωστές για πρώτη φορά από την The Daily Mail πριν από 16 χρόνια, όταν ήταν μόλις έξι ετών. Η αξιοσημείωτη πρόοδος που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά μέχρι σήμερα είναι πραγματικά ενθαρρυντική.

Τα δίδυμα είναι ευδιάκριτα μεμονωμένα. Έχουν ξεχωριστά κεφάλια με δύο διαφορετικούς λαιμούς και είναι δυο διαφορετικές προσωπικότητες. Έχουν παντελόνια με δύο διαφορετικά χρώματα στο κάθε πόδι για να αντανακλούν τις ατομικές προτιμήσεις τους, και μερικές φορές φορούν ακόμη και διαφορετικά παπούτσια!

Οι δίδυμες Hensel είναι η πιο σπάνια μορφή σιαμαίων δίδυμων.

Τα δίδυμα έπρεπε να υπομείνουν ένα βαθμό αρνητικότητας από εκείνους που δεν ήταν ευαίσθητοι με την κατάστασή τους, για παράδειγμα, μία φορά η Patty άκουσε ένα παιδί σε μια πισίνα ρωτάει τη μητέρα του, αν είχε δει το κοριτσάκι με τα δύο κεφάλια. «Έχουμε μιλήσει για αυτό με την Abigail και την Brittany», είπε η μητέρα τους. «Όταν τα παιδιά ρωτούν τα κορίτσια αν έχουν δύο κεφάλια, τότε λένε πως δεν έχουν, και πως η κάθε μια έχει το δικό της κεφάλι.»

Η καθημερινότητά τους μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη, για παράδειγμα, δεν ξέρουν αν στο σινεμά θα πρέπει να αγοράσουν δύο εισιτήρια αφού στην πραγματικότητα θα χρησιμοποιήσουν μόνο μια θέση.

Αυτό που είναι ίσως το πιο συγκινητικό για την Abigail και την Brittany είναι η ικανότητά τους να τα βγάζουν πέρα, παρά τις διαφορετικές τους προσωπικότητες.

Μόνο μια φορά σκέφτηκαν σοβαρά το διαχωρισμό, στην παιδική τους ηλικία, όταν η Abigail βαριόταν επειδή η Brittany είχε πάθει πνευμονία και ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Αλλά παρ’όλες τις δυσκολίες τους, οι δίδυμες στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήθελαν να χωριστούν μεταξύ τους.

Παρά την αγάπη και την αφοσίωση που δείχνουν η μία στην άλλη, σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις που θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν στη ζωή. Εμείς πέραν από το να τις θαυμάζουμε, μπορούμε να πάρουμε κι ένα μάθημα από αυτές τις αξιαγάπητες αδελφές: Να προσπαθήσουμε να μιμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο μοιράζονται πράγματα, τον τρόπο που συνεργάζονται για την επίτευξη των στόχων τους, και το σεβασμό που δείχνει η μια στην προσωπικότητα και τις προτιμήσεις της άλλης.

Η σχέση τους είναι πραγματικά μοναδική!

Πηγή: www.diaforetiko.gr |

Keywords
Αναζητήσεις
σιαμαια
Τυχαία Θέματα