Σκύλος σώζει μια κοπέλα από 2 τύπους που της επιτέθηκαν στις διακοπές της στην Κρήτη. 2 εβδομάδες μετά κάνει 6000 μίλια για να τον υιοθετήσει.

Οι διακοπές σε μια ξένη χώρα μπορεί να είναι μια καταπληκτική περιπέτεια, αλλά και για την 25χρονη Georgia Bradley, μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Plymouth του Λονδίνου, το ταξίδι της στην Ελλάδα δεν ήταν αυτό που είχε προγραμματίσει στην αρχή.

H Bradley ήταν διακοπές με το φίλο της στην Κρήτη, όταν αποφάσισε να πάει για μια βόλτα μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία.

Τότε,

δύο άντρες την πλησίασαν, προσπαθώντας να της πιάσουν την κουβέντα. Εκείνη τους απέφευγε ευγενικά, αλλά από ένα σημείο και μετά, άρχισαν να γίνονται ενοχλητικοί. Ο φίλος της δεν ήταν κοντά της, και δεν υπήρχε κανείς άλλος που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Όταν της ζήτησαν να πάει μαζί τους για ποτό, εκείνη αρνήθηκε, τότε ο ένας από τους δυο άρπαξε το χέρι της. Ξαφνικά, από το πουθενά, ένα αδέσποτο σκυλί έτρεξε προς την Bradley, και άρχισε να γαβγίζει στους άνδρες ασταμάτητα μέχρι που έφυγαν.

“Με έσωσε,” δήλωσε η Bradley στο Plymouth Herald. “Το σκυλί πρέπει να είχε παρατηρήσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν πήγα πίσω στο διαμέρισμα μου, αυτό με ακολούθησε. Δεθήκαμε αμέσως.”

H Bradley ονόμασε την ηρωίδα της Pepper. Το τρίχωμά της ήταν μαύρο με ένα άσπρο μπάλωμα στο στήθος, και είχε και δυο υπέροχα εκφραστικά μάτια. Η Bradley ήθελε πολύ να μείνει λίγο ακόμα στην Κρήτη, αλλά έπρεπε να γυρίσει πίσω στο Λονδίνο.

“Καθώς φεύγαμε για να πάμε στο αεροδρόμιο, κοιτάξαμε πίσω μας και η Pepper έτρεχε πίσω απ’ το αυτοκίνητο.”

Η Bradley δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται την Pepper, και δύο εβδομάδες αργότερα, γύρισε πίσω στην Κρήτη. Αλλά πώς θα έβρισκε έναν αδέσποτο σκύλο χωρίς τσιπάκι ή κολάρο;

“Ήταν ένα πραγματικό ρίσκο, διότι μπορεί να μην καταφέρναμε να την βρούμε ξανά,” είπε η Bradley, “αλλά όταν είδαμε την Pepper στην παραλία, ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχαμε ποτέ.”

Η διαδικασία της υιοθεσίας ήταν περίπλοκη διότι η Pepper δεν είχε χαρτιά ή αρχεία εμβολιασμού. Η Bradley έπρεπε πρώτα να αποδείξει ότι η Pepper ήταν αδέσποτο πριν δεχτεί ο κτηνίατρος να την δει. Στη συνέχεια, αφού εξέδωσε ένα επίσημο διαβατήριο ζώων συντροφιάς, η Bradley έπρεπε να προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες, ούτως ώστε να μπει η Pepper σε καραντίνα για 21 ημέρες σε ένα εκτροφείο στην Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη έκπληξη συνέβη όταν Bradley πήγε ξανά πίσω στην Ελλάδα για να πάρει τη σκυλίτσα της. Ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου της είπε ότι η Pepper ήταν έγκυος!

Συνολικά, έπρεπε να περάσουν πέντε εβδομάδες, μεταξύ των οποίων τρεις διαδρομές και σχεδόν 6000 μίλια, για να πάρει η Bradley την Pepper στο σπίτι της. “Ήταν ένα τρελό ταξίδι,” δήλωσε η Bradley στο Plymouth Herald, “αλλά πετάω στα σύννεφα. Η Pepper είναι καταπληκτική!”

Μια εβδομάδα μετά την ημέρα που πήγαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Pepper γέννησε έξι πανέμορφα κουτάβια.

Οι περισσότεροι τουρίστες συνήθως φέρνουν στο σπίτι τους σουβενίρ από το εξωτερικό, αλλά στη Georgia Bradley, αυτό το αξέχαστο ταξίδι, της άφησε κάτι καλύτερο – την Pepper, το καλύτερο σκυλί στον κόσμο.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα