Κανείς δεν ήθελε αυτό το άρρωστο γατάκι μέχρι που μια ευγενική ψυχή το συνάντησε και δεν το αποχωρίστηκε ποτέ.

Ο Zeke είναι ένα μικροσκοπικό γατάκι. Έχει μια διαταραχή που συνήθως αναφέρεται ως “υδροκέφαλος,” η οποία προκαλεί συσσώρευση εγκεφαλονωτιαίου υγρού στον εγκέφαλό του. Έχει, επίσης, και κάποιες σκελετικές δυσπλασίες και δύο στραβά πόδια.

Γι’ αυτούς τους λόγους, ο Zeke δεν μπορούσε να βρει ένα ζεστό σπιτικό.

Όταν η Lisa Jones άκουσε για τον Zeke και την ιστορία του, κανόνισε να πετάξει για χάρη του από το Τέξας στη Νέα Υόρκη. Εργάστηκε για τη διάσωση των ζώων με υδροκεφαλία, κι έτσι, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει

κάτι και γι’ αυτόν.

Όταν ο Zeke πήγε στη Νέα Υόρκη, ήταν μόλις 400 γραμμάρια. Αλλά αυτό δεν σήμαινε πως το μικρό αγόρι δεν θα τα καταφέρει! Είχε βρει τρόπους να προχωράει, είτε μπουσουλώντας ή χρησιμοποιώντας τους αγκώνες του.

Σύμφωνα με την Lisa, ο Zeke ξέρει πώς να βάζει τον εαυτό του σε μπελάδες! Είναι ένας έξυπνος γατούλης και ήδη ανταποκρίνεται στο όνομά του. Η Lisa λέει ότι ο Zeke μερικές φορές απογοητεύεται όταν δεν μπορεί να προχωρήσει, αλλά παίρνει έναν υπνάκο και μετά είναι όλα μια χαρά.

Η Lisa έχει άλλον έναν γάτο, τον Super Hero, ο οποίος έχει επίσης υδροκεφαλία, όπως ο Zeke. Οι δύο τους έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι!

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ο Zeke έχει ένα νέο σπίτι, και ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξή του!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα