Σκύλος που ακρωτηριάστηκε και αφέθηκε να πεθάνει από τον «χασάπη του Βουκουρεστίου» υπέμεινε το μαρτύριο και επιβίωσε από θαύμα

Ο “Χασάπης του Βουκουρεστίου” χτυπά και πάλι… κι αυτή τη φορά, ένας γερμανικός ποιμενικός είναι το θύμα του.

Μια οκτάχρονη σκυλίτσα βρέθηκε άσχημα χτυπημένη, σχεδόν νεκρή, στους δρόμους του Βουκουρεστίου, από έναν ζωόφιλο που ταΐζε τα αδέσποτα.

Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση – η σπονδυλική της στήλη είχε σπάσει και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με ένα αιχμηρό αντικείμενο. Το πόδι της ήταν κομμένο, η ουρά της σπασμένη και τα δόντια της βγαλμένα. Έχει επίσης υποστεί αρκετά κατάγματα στο κεφάλι και τη μύτη της.

YouTube Screenshot | Anneka Svenska

Ο ζωόφιλος,

ο οποίος έσπευσε το σκυλί σε μία ιατρική κλινική, πίστευε ότι όποιος ήταν υπεύθυνος για αυτό το τρομερό έγκλημα προσπαθούσε να του στείλει ένα μήνυμα – να σταματήσει να φροντίζει τα αδέσποτα… Θεωρούσε ότι το σκυλί ήταν “τοποθετημένο προσεκτικά” στο σημείο που το βρήκε.

YouTube Screenshot | Anneka Svenska

Οι διασώστες, οι οποίοι είχαν τρομοκρατηθεί εντελώς από την αποτρόπαια αυτή πράξη, πίστευαν ότι είχαν ένα σειριακό δολοφόνο στα χέρια τους.

Στον ίδιο δρόμο που βρέθηκε και τελικά διασώθηκε η σκυλίτσα, λίγες μέρες νωρίτερα είχαν βρεθεί αρκετά μικρά κουτάβια νεκρά. Ένα από αυτά τα κουτάβια ήταν διαμελισμένο, ένα άλλο είχε σπασμένο κρανίο του και στο τρίτο είχαν αφαιρεθεί τα όργανά του.

Η Spirit, όπως ονόμασαν τη σκυλίτσα, χειρουργήθηκε άμεσα από τη Dog Rescue Ρουμανίας. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η Spirit ήταν πολύ γενναία παρά τον αδιανόητο πόνο και την ταλαιπωρία που είχε βιώσει.

YouTube Screenshot | Anneka Svenska

Credit: Facebook | GreenWorldTV

Η Anneka Svenska, μία τηλεπαρουσιάστρια και γνωστή ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, λέει ότι ο δράστης πρέπει να συλληφθεί άμεσα.

“Είναι σημαντικό να πιαστεί, είναι προφανώς ψυχοπαθής. Οι άνθρωποι που κάνουν τέτοια πράγματα είναι επικίνδυνοι. Είναι πολύ σημαντικό η Ρουμανική αστυνομία να το λάβει αυτό σοβαρά υπόψη,” είπε η Anneka.

Η Spirit ήταν τόσο άσχημα ακρωτηριασμένη που από θαύμα κατάφερε ν’ αντέξει τη χειρουργική επέμβαση.

YouTube Screenshot | Anneka Svenska

Στη Ρουμανία, μία ομάδα προστασίας των ζώων, η IAPWA, παρακολουθεί τις τραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα ζώα και γι’ αυτό ξεκίνησε μια φιλανθρωπική καμπάνια που ονομάζεται “Faith Project”.

Το έργο αυτό είχε ως στόχο να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά και να διασφαλίσει ότι τους παρέχεται η κατάλληλη φροντίδα, διατροφή και ένα καλύτερο μέλλον.

Credit: Facebook | GreenWorldTV

Ένας εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής οργάνωσης δήλωσε : “Μέσω αυτού του έργου, στοχεύουμε να βοηθήσουμε πολλά σκυλιά ώστε να μπορούν να λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονται, με σχέδια που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.”

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα