Προβλέψεις Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Τα συναισθήματα της διαφυγής είναι δυνατά μέσα σου σήμερα. Ας το παραδεχτούμε, είσαι ο πρωτοπόρος του ζωδιακού κύκλου! Είστε πάντα έτοιμοι για μια ευκαιρία να κάνετε νέες εμπειρίες, ώστε να μπορέσετε να ζήσετε περιπέτεια και να αποδράσετε! Μην χάνετε χρόνο γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Ως οικονομικός ‘’μάγος’’ του ζωδιακού κύκλου, σήμερα, εσείς θα επικεντρωθείτε σε τομείς που σχετίζονται με την κοινή ιδιοκτησία, τους φόρους, το χρέος,

τις κληρονομιές και οτιδήποτε κατέχετε από κοινού με άλλους. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί επειδή ένα σημείο, πιθανώς το απόγευμα, μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση ή παραπλάνηση. Προσοχή.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Σήμερα και αύριο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο του Τοξότη, που είναι 180 μοίρες απέναντι από τους Διδύμους. (Σημείωση: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα δύο αυτά ζώδια συχνά παντρεύονται.) Ωστόσο, όταν η Σελήνη είναι απέναντι από το ζώδιο σας, πρέπει να συμβιβαστείτε λίγο και να φιλοξενήσετε άλλους.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Σήμερα έχετε υψηλά πρότυπα για τον εαυτό σας. Λοιπόν, υψηλότερα από χθες. Επομένως, πάρτε 15 λεπτά έξω από την ημέρα σας για να αναδιοργανώσετε κάποια πράγματα στην ζωής σας, είτε πρόκειται για θέματα ιατρικά ή ακόμα και για τον πάγκο της κουζίνας ή το ντουλαπάκι σας. 15 λεπτά θα κάνουν τη διαφορά για το πώς αισθάνεστε. Δοκίμασέ το!

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα και αύριο είναι υπέροχες μέρες για σένα. Έχετε αρκετή τύχη. Απολαύστε αθλητικές εκδηλώσεις, κοινωνικές εκδρομές, παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά, ταινίες, θέατρο, μουσικές παραστάσεις, πικνίκ, μπάρμπεκιου και πάρτι στην παραλία. Διασκεδάστε όσο το καλοκαίρι διαρκεί!

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Είστε εξουσιοδοτημένοι τώρα επειδή ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας. Σήμερα όμως, θα απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας . Συν μια συνομιλία με μια γυναίκα συγγενή μπορεί να είναι σημαντική. Ωστόσο, προσέξτε τις κινήσεις και συγκεκριμένα το τι λέτε και κάνετε.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Παρόλο που απολαμβάνετε τα περιθώρια και διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ, σήμερα είστε πρόθυμοι να μιλήσετε με άλλους επειδή έχετε κάτι να πείτε. Γι ‘αυτό είναι μια γεμάτη μέρα γεμάτη σύντομα ταξίδια, συνομιλίες και θελήματα. Μην χάνετε χρόνο και απολαύστε!

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Αυτή είναι μια δημοφιλής εποχή για σας με φίλους και ομάδες. Επιπλέον, οι γονείς, και τα αφεντικά πιστεύουν ότι φαίνονται υπέροχα. Ναι ήρθε η ώρα να πιάσετε τη σκυτάλη και να τρέξετε! Σήμερα ειδικά, σκέφτεστε τα χρήματα, γιατί τα χρήματα έχουν σημασία.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας σήμερα επειδή η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και τα συναισθήματά σας είναι έντονα. Και εσείς αισθάνεστε πραγματικά καλά! Τα καλά νέα είναι ότι έχετε λίγη επιπλέον καλή τύχη σήμερα, οπότε γιατί να μην δείτε τρόπους για να το χρησιμοποιήσετε;

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Οι διαφορές σχετικά με την κοινόχρηστη ιδιοκτησία και τις διαφορετικές αξίες σας κάνουν να θέλετε να ξεφύγετε από αυτό τώρα. Σήμερα ειδικά, θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από όλα, να ηρεμήσετε όσο μπορείτε και να παρακολουθήσετε τον κόσμο να περνάει. Ωστόσο, θα έχετε έντονο ρομαντισμό που θα σας μείνει αξέχαστο!

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Μια συζήτηση με έναν φίλο ή γνωστό μπορεί να είναι σημαντική σήμερα. Έχετε σκεφτεί πώς οι αξίες σας διαφέρουν από τις αξίες κάποιου άλλου και τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό – ή όχι. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας θα μαλακώσει τις διαφορές που έχετε με κάποιον.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την ιδιωτική ζωή σας ενδέχεται να είναι δημόσιες σήμερα, είτε γνωρίζετε αυτό είτε όχι. Πρέπει να κάνετε οποιοδήποτε έλεγχο ζημιών. Δουλεύετε σκληρά αλλά πρέπει να χαλαρώσετε γιατί χρειάζεστε περισσότερο ύπνο. Φροντίστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας!

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα